به گزارش جام جم آنلاین، در جریان این رأیگیری، از مجموع 183 کشور، 85 عضو به این قطعنامه رأی مثبت دادند. در مقابل 63 عضو به این طرح ممتنع داده و 35 کشور هم با آن مخالفت کردند.
اما مرور نام کشورهایی که در این رابطه اعلام نظر کرده اند اطلاعات جالبی به ما می دهد، برخی کشورهای دوست ایران که همزمان تحت فشار های غرب هم بوده اند برای اینکه نه سیخ بسوزد و نه کباب در این رای گیری شرکت نکرده اند. در این دست کشورهایی همچون جمهوری آذربایجان و ترکیه یعنی همسایگان ایران قرار دارند.
برخی کشورهای عربی به سرکردگی عربستان که از بدسابقه ترین کشورها در زمینه حقوق بشر هستند از جمله امارات، علیه ایران رای داده اند اما برخی کشورها هم این اجماع سازی سعودی را شکسته اند.
در این دسته نام کشور مصر که مدتی است زیر بار دستورات ریاض نمی رود به چشم می آید و از سوی دیگر عمان هم به عنوان کشوری عضو شورای همکاری خلیج فارس به قطعنامه ضد ایرانی رای منفی داده و برخی دیگر هم رای ممتنع داده اند .
لبنان دیگر کشور مهم عربی که اخیرا از بحران سیاسی خارج شده و رئیس جمهورش را بعد از 26 ماه انتخاب کرده هم به قطعنامه رای منفی داده است.
سودان دیگر هم پیمان این روزهای عربستان هم به قطعنامه رای منفی داد.
اما عمده 85 کشوری که علیه ایران رای داده اند کشورهای ذره ای اقیانوس آرام و اطلس هستند که معمولا رای شان در سازمان ملل سرقفلی دارد و به قیمتی به فروش می رود. از آن جمله می توان به باهاماس، بلیز، پالائو،جزایر سالامون، وانواتو، کیپ ورد،دومینیکن،میکرونزی، کیریباتی ،ساموآ، سن مارینو،سنت لوسیا،سنت کیتس و نویس، و ... اشاره کرد.
در میان دیگر مخالفان قطعنامه ضد ایرانی نام کشورهای افغانستان، چین ، روسیه، الجزایر،بنگلادش،بولیوی،هند،اندونزی،عراق،قزاقستان،پاکستان، ونزوئلا، سوریه دیده می شوند.
اما اسرائیل که در دنیا متهم اصلی به نقض حقوق بشر است در میان رای دهندگان به قطعنامه ضد ایرانی لکه سیاهی به جای گذاشته است.
اعضای اتحادیه اروپا هم یکپارچه به قطعنامه ضد ایرانی رای مثبت داده اند.
در میان کشورهایی هم که به این قطعنامه رای ممتنع داده اند، اردن دارای اهمیت است و برخی دیگر هم همچون،مکزیک،مراکش،کویت،کومور،مالزی،قطر،سنگال،سومالی،تونس،که عمدتا هم پیمان عربستان هستند ترجیح داده اند با رای ممتنع با دشمنان ایران همراهی نکنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان
اون از فرانسه كه كل بازار خودروی ایران رو گرفت كه همش از یك مدل بود درواقع برجام كوره راهی هستش( برخلاف گفته هایی در مورد دروازه های جهانی ) كه كشور های غربی از این طریق نفت ما رو ارزون بگیرن بجاش مارو مصرف كننده خودشون قرار بدن بدون ذره ای علم رو به كشور بیارن این باغ گلابی با این آب و هوا نمیسازه! (بدون ویرایش! درج شود)
این كسی كه بر علیه دولت ایران رای داده نماینده ملت یمن نیست
اونم از افغانستان . واقعا دورمون رو یه عده دشمن گرفته اما ما هی اونا رو دوست و برادر خطاب میكنیم . از تاریخ باید درس بگیریم
واقعا چرا نصف یا بیشتر كره زمین با ما دشمن هستن؟ ایا نباید یه كم به خودمون بیاییم و مصلحت اندیش باشیم...
1- تشكیل حكومت جهانشمول بر پایه سیستم یكپارچه پولی و كلیسا
2- نابودی هویت های ملی و مذهبی و زنده نگهداشتن اهداف فوق
3- نابودی و مهندسی مذاهب
4- ایجاد نظامی كه در آن همه افراد به صورت انفرادی قابل كنترل باشند. این همان موضوعی است كه زیبینگو برژینسكی از آن با عنوان روبات های انسان نما نام برده است
5- پایان صنعتی سازی، سپردن امور به كامپیوتر ها و نابودی جمعیت مازاد جهان
6- گسترش و ترویج استفاده از مواد مخدر و موضوع پورنوگرافی به عنوان هنر و عادی سازی آن
8- فشار بر دانشمندان برای ادامه فعالیت بر اساس خواست و اهداف این كمیته
9- بكارگیری جنگ های محدود و استفاده از خشكسالی و قحطی بعنوان اسلحه
10- نابودی اخلاقیات به ویژه در جوامع كارگری
11-رسوخ این ایده كه تقدیر هر فرد به خودش ربط دارد و فرد می تواند با ایجاد یك بحران و مدیریت آن، آینده خود را بسازد
12- معرفی فرقه ها و عقاید نو در قالب های مختلف مانند انتشار موسیقی راك كه باعث ایجاد گروه های فكری همچون Rolling Stones و Beatles شد
13- دامن زدن به بنیادگرایی و تقویت كشور صهیونیستی بر محوریت ˈیهود، قوم برگزیده خداˈ
14- تبلیغ گروه های مذهبی اسلامی همچون اخوان المسلمین و تندروهای اسلامی و سلفی گری و استفاده از آنها برای اهداف خود
15- ترویج مذاهب لیبرال و لیبرال سازی مذاهب موجود
16- زمینه سازی برای فروپاشی اقتصادی جهان كه نتیجه آن هرج و مرج سیاسی است
17- كنترل همه سیاست های داخلی و خارجی ایالات متحده آمریكا
18- حمایت كامل از سازمان هایی مانند سازمان ملل، صندوق بین المللی پول، بانك جهانی و دادگاه های جهانی و تضعیف اهمیت نهادها و سازمان های ملی و محلی و آوردن آنها زیر چتر سازمان ملل
19- رخنه به همه دولت ها و تلاش برای تضعیف آنها و نابودی حاكمیت ها
20- برنامه ریزی تروریسم در سطحی جهانی و استفاده از آن در موقعیت های مختلف
21- كنترل سیستم آموزش و سپس نابودی آن (این برنامه از سال 1993 با راه اندازی سیستم آموزش نتیجه محور ˈOutcome Based Educationˈ آغاز شد.