
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین، سید محمد حسینی به فارس گفت: برنامه «ثریا» از برنامههای تأثیرگذار و موفق صدا و سیما است که با پرداختن به موضوعات و سوژههای کاربران و مبتلا به جامعه توانسته در جذب مخاطب و تبیین وضع موجود و چالشهای فرارو و مهمتر از آن ارائه راهکارها و دستاوردهای خوبی داشته باشد.
او ادامه داد: تعطیلی و یا وقفه در پخش چنین برنامهای معقول و منطقی به نظر نمیرسد و امیدواریم با حمایت بیشتر بتواند وظیفه دیدهبانی برای پیشرفت را که شعار ثریا است تحقق بخشند. برنامههایی که از پشتوانه کار مطالعاتی و تحقیقاتی برخوردار هستند و دست روی موضوعات حساس و مشکلات موجود میگذارند این ظرفیت را دارند که مخاطب را جذب کنند و بیننده احساس کند با وقتگذاری برای مشاهده آن به نکات جدیدی دست خواهد یافت.
حسینی در ادامه بیان داشت: فقدان چنین برنامههایی یعنی حذف برنامههای جدی و اثربخش و میدان دادن به برخی برنامههای خنثی و بیخاصیت که صرفاً جنبه سرگرمی و تفنن دارند و از محتوای چندانی برخوردار نیستند و چه بسا خواسته و یا ناخواسته مروج فرهنگ و سبک زندگی غربی هستند. به جای یأس و سرخوردگی، امید و نشاط به بیننده منتقل شود.
او در ادامه بیان داشت: برنامه «ثریا» صرفاً گفتوگو محور نیست بلکه مستندهایی در آن ارائه میشود که ساخت این مستندها با توجه به موانع و محدودیتهایی که در مواردی به وجود میآید دشواریهای خاص خود را دارد. همچنین هماهنگ کردن و دعوت از کارشناسان و صاحبنظرانی که اهل محافظهکاری و مماشات نباشند و با روحیه انقلابی و با صراحت ایرادات را مطرح کنند و از آگاهی و دانش لازم در موضوعات خاص برخوردار باشند و در عین حال جانب تقوی را رعایت کنند، امر صعب و دشواری است.
حسینی در ادامه با اشاره به سختی تولید این دست برنامهها در رسانه ملی گفت: ساخت برنامههای چالش برانگیز، دشوارتر از برنامههای عادی است چون نقد و طرح ایرادات و اشکالات مدیریتها و دستگاهها و یا رفتار ناصواب برخی طبقههای اجتماعی همیشه با واکنش مواجه میشد و فشار و هجمه آنها را به دنبال خواهد داشت. اما برنامههایی که گل و بلبل هستند حساسیت و مخالفتها را برمیانگیزند و برای تهیهکنندگان و مدیران دردسر کمتری دارند. شاید بیشترین فشارها هم از سوی مدیران دولتی و دستگاههای اجرایی باشد که ضعفها و انحرافات مجموعه آنها برملأ میشود و یا اطلاعاتی در اختیار مردم قرار میگیرد که قبلاً مکتوم و پوشیده بود. البته برخی مدیران در شعار هم از جریان آزادی اطلاعات و شفافیت میزنند اما در عمل سعه صدر لازم برای روشنگری پارهای کمکاریها یا سوءاستفادهها را ندارند.
رئیس سابق دانشگاه پیام نور در ادامه گفت: با توجه به احاطه و اشراف رهبر حکیم انقلاب و دقتی که ایشان در بیان نقاط قوت و ضعف و یا تقدیر و نقدها دارند و این ظرافتها را کسانی که از نزدیک با رهبری آشنایی دارند بهتر درک میکنند، تقدیر از یک برنامه آنهم دوبار، کمنظیر به نظر میرسد. این تقدیر پشتوانه خوبی برای برنامه «ثریا» و سازمان صدا و سیما است که عنایت بیشتری داشته باشد و نه تنها آن را کمرنگ نکند بلکه فرصت و مجال و سرمایه بیشتری در اختیار تهیهکننده قرار دهد که به ارتقاء کمی و کیفی آن افزوده شود. این تمجید مسؤولیت عزیزان را مضاعف مینماید. حال که برنامه مورد توجه قرار گرفته روز به روز جذابتر و پرمحتواتر ارائه شود و لازمه آن به کارگیری نخبگان و فعال حوزههای مختلف در برنامه و در اتاق فکر آن است تا شاهد پیامدهای مثبت بیشتری باشیم و برنامه ثریا الگویی برای دیگر برنامههای صدا و سیما باشد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد