به گزارش جام جم آنلاین ، کالیفرنیا نیز مانند دیگر قسمتهای این کره خاکی نیازمند باران و برف بوده تا ذخیره آبی برای کشاورزی و حیات داشته باشد. در این میان وظیفه معماران ارائه فناوریهای ابتکاری برای حفظ محیط زیست قبل از رخداد واقعهای ناگوار است.
یکی از روشهای مقابله با این بحران باروری ابرهاست، به طوری که از دههها پیش چین از این روش برای کاهش آلودگی هوا استفاده کرده است.
باروری ابرها نتایج مفید محیطی همچون کنترل دما، پیشگیری از سیل، کاهش آلودگی، پراکندگی مه و انحراف نور خورشید را به همراه دارد. البته هدف معماران کالیفرنیا در استفاده از این فناوری مبارزه با خشکسالی است.
برجهای عمودی بنا شده در کنار ساحل موجب پایین آمدن سطح ابرها و باروری آنها در فاصله زمانی مختلف شده و بارش حداقل در کمتر از 10 دقیقه اتفاق میافتد البته با تحقیقات انجام شده و زمانبندی دانشمندان قادرند بارش این ابرها را در مکان مورد نظر پیشبینی کنند.
این برجهای ابرزا نه تنها برای محیط زیست مفید هستند بلکه موجب زیبایی آن شدهاند. شکل ظاهری آنها مانند درخت بوده که به سمت آسمان کشیده شدهاند. سطح بالایی این برجها نیز با زدودن نمک از آب و ترکیب ید با هوا موجب تولید ابر میشوند.
باران ایجاد شده این شبکه بارانی از طریق سیفون به پایین برج برای آبیاری زمینهای کشاورزی، تامین آب مورد نیاز کارگران و کشاورزان برج انتقال مییابد.
منبع: ایسنا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «قابکوچک» با رسول نجفیان، بازیگر، نویسنده و مجری پیشکسوت تلویزیون مطرح شد
بررسی ابعاد مختلف سواد سلامت در گفتوگوی «جامجم» با یک دکتر روانشناس کودک و نوجوان:
دکتر اکبر نصرالهی، استاد ارتباطات و رسانه با اشاره به پدیده تازه این روزها، از وارونگی افکار عمومی میگوید
در گفتوگوی «جامجم» با حسن کاظمی قمی دیپلمات نزدیک به حاجقاسم بررسی شد