به گزارش جام جم نوا به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی، ارکستر سمفونیک تهران به مدیریت هنری "علی رهبری" و باحضور و نظارت اساتید موسیقی کلاسیک جهان، "امیل تاباکوف" رهبر ارکستر و "دالیبور کاروای" ویلنیست است؛ آزمون نوازندگی ارکستر سمفونیک تهران را در تالار وحدت برگزار کرد.
"علی رهبری" مدیر هنری ارکستر سمفونیک تهران در گفتگو با روابط عمومی و امور بین الملل بنیاد رودکی درباره آزمون نوازندگی ارکستر سمفونیک تهران گفت: از زمانی که من به عنوان مدیر هنری در ارکستر سمفونیک تهران حضور دارم دو اتفاق در ایران افتاده که واقعاً فکر آن را نمیکردم و برای من باعث افتخار است. آن هم این است که ما امروز 170 آهنگساز ایرانی پیدا کردهایم، آن هم در مملکتی که چند نفر که با هم رفیق بودند را همه میشناختند.
وی ادامه داد: الان میخواستیم صرفاً ببینیم که حداکثر میتوانیم 70 نفر نوازنده را جذب ارکستر سمفونیک تهران کنیم، حال امروز میبینیم که حدود 100 نفر آمدهاند و در این میان استعدادهایی را کشف کردهایم که اصلاً ندیده بودیم. بسیار خوشبختم که اعلام کنم تا همین الان چندین چهره تازه و جوان تست دادهاند نظر ما را به خود جلب کردهاند.
رهبری تصریح کرد: بزرگترین اشکالی که مملکت ما در هنر خصوصاً در موسیقی داشت این بود که موسیقی برای چند نفر بیشتر نبود و جلوی جوانها خوب گرفته شده بود و اگر هم کاری برای جوانها شده بود بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته و اساسی نبوده است.
وی افزود: من معتقدم باید پستهای مهم و کارهای مهم را به جوانها سپرد. آزمونی که الان انجام شده میبایست برای مهر انجام میشد ولی خوشبختانه الان موفق شدیم این کار را با کیفیت انجام دهیم و فکر میکنم الان ارکستر سمفونیک تهران با افرادی تازه نفس و با یک هیئت داوری بین المللی قضاوت شده است و هیچ کس در هیئت داوری نبوده که با نوازندهها رابطه داشته باشد که این نکته در ایران بسیار مهم است و جا دارد اعلام کنم همه چیز حرفه ای قضاوت شده و از فروردین ماه ارکستر جدید سمفونیک تهران با قرارداد تازه ای کار خود را شروع میکند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت