به گزارش جام جم آنلاین ، محققین این دانشگاه در مطالعات جدید خود بر روی این ۴ ژن متوجه شدند که این ژن ها به سلول های سرطانی این توانایی را می دهند که شبیه به سلول های بنیادی رشد، تکثیر و گسترش پیدا کنند ضمن اینکه نسبت به سایر سلول های سرطانی از قدرت بیشتری برخوردار هستند.
محققین دانشگاه «جرج تاون» آمریکا بر این باور هستند که کشف این ۴ ژن می تواند بستر را برای معالجه بعضی از سرطان ها که مقاومت درمانی نشان می دهند هموار کند.
محققین آمریکایی با بررسی بر روی ۱۳۰ ژن در ۱۰ سرطان موجود در اندام سخت بدن مانند سینه، متوجه ژن های خانواده «Ly۶» شدند که شامل ۴ ژن «Ly۶D» ،«Ly۶E» ،«Ly۶H» و «Ly۶K» است که به روند سرطان تسریع می بخشد و در نهایت مرگ زود هنگام بیمار را در پی خواهد داشت.
همچنین این پژوهشگران می گویند این ژن ها که عامل سرطان هستند به سرعت در بدن بدون هیچ مانعی پخش می شوند و مقاومت دارویی را در بر خواهند داشت ضمن اینکه مقابله با آنها بسیار مشکل است.
این چهار ژن بیشتر در سرطان های مثانه، مغز، سیستم عصبی داخلی، گردن رحم، تخمدان، ریه، سر، گردن، پروستات و لوزالمعده دیده شده اند.
بر همین اساس محققین دانشگاه «جرج تاون» آمریکا می گویند اگر پزشکان موفق به شناسایی وضعیت این ژن ها در بدن بیمار شوند، می توانند گام بزرگی در جهت درمان بعضی از سرطان ها بر دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت