بر اساس این گزارش، 'استیون کرافت' خبرنگار برنامه '60 دقیقه' این شبکه تلویزیونی، در این گفت و گو نظرات دکتر حسن روحانی رئیس جمهوری را درباره تاثیرات احتمالی تصویب 'برجام' بر ابعاد مختلف روابط ایران و آمریکا جویا شد.
رئیس جمهوری ایران در پاسخ به سخنان کرافت پیرامون اجرای توافق که گفت :« برای بسیاری از مردم آمریکا قبول توافق با کشوری که 'هنوز شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسراییل سر می دهد 'دشوار است» گفت: 'این شعارها علیه مردم آمریکا نیست. مردم ما به مردم آمریکا احترام می گذارند و در پی جنگ با هیچ کشوری نیستند اما در عین حال سیاست های ایالات متحده علیه منافع ملی مردم ایران بوده و قابل درک است که مردم به این مسئله حساسیت نشان خواهند داد. وقتی مردم علیه شاه قیام کردند، آمریکا تا آخرین لحظات همچنان از شاه حمایت می کرد و طی جنگ هشت ساله با عراق، آمریکایی ها از صدام حمایت کردند. مردم این حقایق را فراموش نخواهند کرد. ما نمی توانیم گذشته را فراموش کنیم و در عین حال نگاه ما باید به آینده باشد.'
خبرنگار سی بی اس در ادامه با اشاره به اینکه نمی توان به سادگی تاثیر این توافق بر روابط آینده ایران و آمریکا را پیش بینی کرد، گفت: من فکر می کنم ایرانی ها قصد دارند محتاطانه در این خصوص گام بردارند. از یک سو باید گفت غیر از توافق هسته ای، ایران و آمریکا همکاری دیگری نخواهند داشت و در عین حال با توجه به شرایط کنونی می توان گفت که در حال حاضر برخی هماهنگی ها بین دو کشور در جریان است.
وی همچنین درباره فرصت های اقتصادی بالقوه ای سخن گفته است که برجام می تواند برای ایران و آمریکا ایجاد کند و رئیس جمهوری ایران نیز از این ایده که صنعت توریسم می تواند یکی از راه های توسعه روابط دو کشور باشد، استقبال کرده است.
براساس اعلام شبکه سی بی اس ،متن کامل این مصاحبه بزودی در این سایت منتشر می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت
اگه كشور دیگری كه سیاست های شما رو قبول نداره شعار مرگ بر ایران سر بده و بگه منظور من حكومت ایران هست نه مردم ایران، آیا باز هم تایید می كنید؟ آیا مردم ما میتونن این شعار رو بشنون و ناراحت نشن؟ چرا دولت امریكا بعد از گروگانگیری سفارت از مردمش نخواست كه بیان تو خیابون و شعار مرگ بر ایران سر بدن؟
تو كشورهای دموكراتیكی مثل امریكا كه مردمش هر وقت اراده كنن دموكرات یا جمهوری خواه میاد سر كار و هر وقت اراده كنن نامزد مستقل، جدا كردن مردم از دولت معنا نداره. ...