به گزارش خبرگزاری صداوسیما، بوستانی افزود: گوسفند سانن (گاو کوچک یا گاو فقرا) علاوه بر اینکه میزان شیردهیاش از پنج تا ده برابر گوسفندهای معمولی است، چندقلوزایی آن نیز شهرت بسیاری دارد و با افزایش دفعات زایمان، تعداد نوزادان به چهارقلو هم میرسد. این نژاد در طول دوره شیردهی بین 900 تا 1500 کیلوگرم شیر تولید میکند.
وی گفت: از اینرو تعدادی از دامداران استهبان اقدام به خرید و نگهداری از این نژاد کردهاند و تاکنون چند نسل از فرزندان این دو نژاد متولد شدهاند و نتایج بسیار خوبی را به همراه داشته است.
بوستانی با بیان اینکه این نژاد بهره اقتصادی دارد و با توجه به درآمدزایی خوبی که دارد میتواند مقدمات اشتغالزایی عده زیادی را فراهم کند، افزود: این گوسفند استقامت بدنی پایینی دارد و توانایی راهپیمایی در چراگاهها و کوهها را مانند نژاد بومی ندارد.به گفته این مسئول، در مراحل بعدی نژاد سانن با نژاد بومی تکثیر میشود تا بره متولد شده مزایای هر دو نژاد را دارا باشد.بوستانی افزود: سانن، نام نژاد گوسفندی است که از کشور سوئیس و از درهای به نام سانن وارد ایران شده و دارای مزایای منحصر به فردی است که در صورت آمیخته شدن نژاد آن با نژاد بومی منطقه و در صورت سازگاری نژاد آمیخته شده با شرایط این منطقه، ارزش اقتصادی دامداری را بیش از پیش بالا میبرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد