بیشترین توجه به این بخش پس از ارتحال امام (ره) در قالب خاطره گویی نزدیکان صورت گرفت که جنبه های مختلفی را بیان می کرد، اما نمی توانست بازتاب کاملی از شخصیت بنیانگذار جمهوری اسلامی بویژه در خانواده باشد.
برپایه اسناد و اطلاعات انتشار یافته و همچنین خاطره گویی ها، حضرت امام (ره) توجه وافری به خانواده بویژه احترام خاصی به بانو خدیجه ثقفی همسرشان داشتند و رابطه عاطفی با فرزندان و تک تک اعضای خانواده را حتی از درون زندان حفظ می کردند.
امام (ره) و همسرشان با وجود دوری ها، مبارزه ها و ...، همدلی مداومی در زندگی داشتند و توانستد با وجود تمامی مشکلات ها، خانواده ها را از آسیب مشکلات امن نگهدارند.
نامه 50 سال پیش ایشان به همسرشان که در برگیرنده ارادات و احترام خاص به بانو خدیجه ثقفی است در کنار توصیه ها و ریزنگری های امام (ره) در تمامی مسائل، می تواند تابلو کاملی از این همدلی باشد.
نامه امام (ره)
خدمت مخدره محترمه والده مصطفی – ابقاهاالله و صبرها – سلام می رساند.
ان شاء الله تعالی شماها به سلامت و سعادت به سر برید. این جانب بحمدالله تعالی سالم هستم هیچ نگرانی نداشته باشید.
خداوند تعالی آنچه مقدر فرموده است صلاح است و واقع خواهد شد؛ «عسی آن تکرهوا شیئا و هو خیر لکم» مصطفی بحمدالله سلامت است جای هیچ نگرانی نیست. فقط از اینکه از شماها بی اطلاعم قدری نگران هستم. همه را به خدای تبارک و تعالی می سپارم.
تمام بچه ها و متعلقین آنها را سلام می رسانم. اگر این کاغذ رسید جواب زودتر بنویسید و بفرستید خدمت حضرت حجت الاسلام آقای حاج آقا فضل الله خوانساری، شاید ایشان بتوانند به وسیله ای بفرستند.
اگر جواب نوشتید تمام بچه ها به خط خودشان یکی – دو کلمه بنویسند به متعلقه مصطفی سلام برسانید ایشان هم دو کلمه بنویسند به حضرتین آقایان اخوان سلام برسانید.
روح الله الموسوی الخمینی
(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
شکیبا حسینی، رهبر ارکستر سمفونیک رنسانس در گفت و گو با «جام جم» مطرح کرد
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با مهندس حمیدرضا هلالی، عکاس، پژوهشگر و مدرس انجمن سینمای جوانان ایران مطرح شد
دانیال نوروش از لذت مضاعفش در سریالی گفت که یادآور «روزیروزگاری» بود