شدت حملات به قدری است که ناو جاسوسی U.S.S. Liberty از کار میافتد. رژیم اشغالگر قدس این حمله را یک اشتباه تلقی و مقامات آمریکایی نیز از این حادثه با سکوت عبور کردند. از آن زمان تاکنون، رسانههای آمریکایی نیز به هیچ وجه اقدام به پوشش اخبار این واقعه مرموز و تعجب برانگیز نمیکنند.
در این زمان رژیم صهیونیستی سرگرم جنگ سوم خود با اعراب است و در حال نبرد با نیروهای مصری، سوری و اردنی. مقامات آمریکا نگران از حمله این رژیم به سوریه متحد شوروی و احتمال واکنش شوروی در صورت حمله اسرائیل به سوریه، تلاش میکنند تا از طریق ارسال ناو جاسوسی U.S.S. Liberty که قابلیت شنود تمامی مکالمات راداری، خطوط تلفی و بی سیمی و رمز گشایی آنها را در شعاع 500 مایلی دارد، نسبت به تصمیم احتمالی اسرائیل در مورد حمله به سوریه اطلاعات کسب کنند تا در صورت لزوم بتوانند جلوی عواقب ورود شوروی به جنگ را بگیرند.
موشه دایان وزیر جنگ وقت رژیم اسرائیل با اطلاع از ماموریت ناو آمریکایی، دستور هدف قرار دادن ناو را صادر میکند. تنها زمان کمی پیش از حمله هوایی به ناو U.S.S. Liberty، دفتر وابسته نظامی ایالات متحده از جریان تصمیم حمله نیروهای رژیم اسرائیل به ناو U.S.S. Liberty مطلع میشود و اقدام به اطلاع رسانی به آمریکا میکند.
پس از روشن شدن طرح رژیم اسرائیل، وزارت دفاع ایالات متحده با ارسال سه پیام رمزگزاری شده با طبقه بندی فوق سری دستور دور شدن ناو U.S.S. Liberty از آبهای اسرائیل را صادر میکند، پیامهایی که ناو ایالات متحده هیچگاه آنها را دریافت نکرد. بعد از مدتی جنگندههای اسرائیلی در عرشه پیشرفتهترین ناو جاسوسی آمریکا حمام خون براه انداختند و 34 خدمه کشتی را کشته و 174 نفر دیگر را زخمی کردند.
فشار لابیهای صهیونیستی داخل آمریکا هم مانع از آن شد که هیچ اقدامی در واکنش به این حمله اسرائیل از سوی آمریکا صورت پذیرد.
منبع: خبرگزاری فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت