رسانه های استرالیا اعلام کردند پس از بحث های جنجال برانگیز بر سر «ویزای حفاظت موقت»، مجلس سنای این کشور روز جمعه با اصلاح قانون مهاجرت موافقت و ویزای حفاظت موقت را تصویب کرد.
«تونی ابوت»، نخست وزیر استرالیا نیز تصویب این قانون را که ورود مهاجران غیرقانونی به این کشور را سخت تر می کند، «یک پیروزی برای استرالیا» خواند.
او تایید کرد که صدها کودک در میان یک هزار و 500 مهاجر غیرقانونی بازداشتی، از بازداشتگاه آزاد شده و در سرزمین اصلی استرالیا قرار می گیرند.
این آخرین حلقه از سیاست های نخست وزیر استرالیا برای سامان دادن به مهاجران غیرقانونی است که از طریق دریا و قایق های غیرمجاز وارد این کشور می شدند.
اسکات موریسون، وزیر مهاجرت استرالیا نیز اخیرا اعلام کرد کانبرا از جولای سال آینده (تیر ماه سال 1394) پناهجویانی که توسط آژانس پناهندگان سازمان ملل در اندونزی ثبت نام شده اند را برای اقامت در استرالیا نمی پذیرید.
سفارت استرالیا در ایران نیز اخیرا به نقل از وزارت مهاجرت و محافظت از مرزهای این کشور اعلام کرد: از 27 آبان، دولت استرالیا اقدامات جدیدی علیه قاچاق انسان اتخاذ کرده است.
بر اساس این اقدامات، استرالیا تقاضای اسکان مجدد پناهجویانی را که از اول ژوئیه 2014، (10 تیر 1393) در دفتر سازمان ملل در امور پناهندگان و آوارگان مستقر در اندونزی ثبت نام کرده باشند را بررسی نخواهد کرد.
به نوشته تارنمای شبکه خبری «ای.بی.سی»، حال براساس قانون جدید که روز جمعه در سنای استرالیا تصویب شد ویزای حفاظت موقت به برخی از مهاجران اعطا می شود که تنها سه سال اعتبار دارد.
«ابوت» گفت: این قانون دولت استرالیا را قادر به مقابله با 30 هزار مهاجری می کند که به طور غیرقانونی با قایق قصد ورود به استرالیا را داشته اند.
دولت استرالیا معتقد است با ارائه ویزای حفاظت موقت به مهاجران غیرقانونی دیگر هیچ فردی به طور غیرقانونی و با قایق وارد استرالیا نمی شود تا اقامت دائم دریافت کند.
کانبرا چندی پیش 41 پناهجوی سریلانکایی را که در تلاش برای رسیدن به استرالیا بودند، به کلمبو تحویل داد.
تازه ترین درگیری بین پلیس استرالیا با مهاجران غیرقانونی که قصد ورود به این کشور را داشتند دو هفته پیش روی داد که 38 سریلانکایی در جزایر کوکوس متوقف شدند.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: