به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، معاون اول رئیسجمهور در این جلسه از تحول نظام اداری کشور به عنوان یکی از اصلیترین برنامههای دولت نام برد و بر لزوم اهتمام ویژه سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور برای تحقق این امر تاکید کرد.
اسحاق جهانگیری افزود: حجم انبوه کارکنان دولت و افزایش تعداد کارکنان در سالهای اخیر باعث افت بازدهی دولت شده و لازم است در این خصوص نیز برنامهریزی و تصمیمگیری سازندهای انجام شود.
در این جلسه معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور، گزارشی از بررسیها و اقدامات حقوقی انجام شده و جلسه این معاونت با وزیر کشور و توافق در خصوص نحوه احیای سازمان مدیریت و برنامهریزی استانی ارائه کرد.
محمدباقر نوبخت حقیقی به بیان جزئیات توافقات صورت گرفته میان این معاونت و وزارت کشور پرداخت و بندهای توافق شده درخصوص نحوه تشکیل واحدهای استانی سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور را تشریح کرد.
در ادامه این جلسه پس از بحث و تبادل نظر درخصوص بندهای مختلف طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور و اعمال برخی تغییرات و اصلاحات، این طرح در شش بند مورد تائید اعضای شورا قرار گرفت و به تصویب رسید.
وظایف و اختیارات سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور در سطح ملی و استانی، تعیین تکلیف موسسات تابعه و وابسته، مسئولیت اداره سازمان و چگونگی واگذاری برخی وظایف اجرایی آن، از جمله موضوعاتی است که در طرح تشکیل سازمان مدیریت و برنامهریزی کشور به آن پرداخته شده است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد