حامد بهداد به یاد پدرش مقتل خوانی کرد

حامد بهداد در فضای پرشور مراسم خیمه‌ها و نجواهای برج میلاد، رجعت اول نماز عاشقی را به جا آورد.
کد خبر: ۷۴۰۸۸۶
حامد بهداد به یاد پدرش مقتل خوانی کرد

حامد بهداد بازیگر سرشناس سینما و تئاتر کشورمان در شرایطی وارد خیمه 10 سوگ چامه ها شد که بانوان تعزیه خوان میناب مشغول اصغر خوانی بودند. خیل کثیر جمعیت خیمه را فرا گرفته بود و سیل مردم برای تماشای مقتل خوانی حامد بهداد به سوی خیمه شماره 10 آمده بودند.

بهداد قبل از شروع مقتل خوانیش گفت: افکار عمومی ما بر این باور است که در چنین مجالسی صاحبان اصلی مجلس حضور دارند. من امشب از صاحب این مجلس سپاسگزارم که سعادت این مقتل خوانی را نصیب من کرد.

وی افزود: قبل از آمدنم یکی از هموطنان بوشهری از من خواست که در این مجلس برای شفای مریضش دعا کنم و من نیز از شما می خواهم که برای شفای آن مریض و شفای درون خودمان دعا کنید.

این بازیگر ادامه جمله اش را با بغض قطع کرد و پس از چند لحظه سکوت بغض آلود گفت: من می خواستم از شما تقاضا کنم که برای شادی روح پدر من هم دعا کنید.

وی سپس مقتل خوانیش را با یاد پدرش اینگونه آغاز کرد: «در شب نماز و وعده دیدار از او پرسیدند مرگ چگونه است در چشم و او به شیرینی لبخندهای گفته است: شیرین تر از عسل.»

گفتنی است در حین مقتل خوانی بهداد در خیمه 10 حضور جمعیت به قدری زیاد بود که در نهایت مسوولان برگزاری سوگ چامه ها، پرده های خیمه را کنار زدند تا جمعیت بیرون از خیمه شاهد مقتل خوانی بهداد باشند.

شوشتری اعلام کرد: سوگ چامه ها، انتقال مفاهیم عاشورایی با زبان هنر است

رئیس هیات مدیره برج میلاد تهران اعلام کرد: مراسم سوگ چامه ها که این شب ها تحت عنوان خیمه ها و نجواها در برج میلاد برگزار می شود، در واقع یک پرفورمنس آرت است و روش جدیدی در ارائه هنرهای عاشورایی است.

وی با بیان اینکه این مراسم که هنرهای مختلف اقوام ایرانی را در دل خود جای داده، روایتی نوین از حماسه عاشورا است، افزود: هدف ما از برگزاری این مراسم، دیده شدن زحمات هنرمندانی است که در زمینه آیین های عاشورایی هنرنمایی می کنند.

به گفته شوشتری با توجه به اینکه این اولین دوره برگزاری مراسم سوگ چامه هاست و باید گفت که ما هنوز در زمینه محتوا با مشکل مواجه هستیم و این برنامه نیازمند نقدهای جدی اهل فن است تا در دوره های بعد با کیفیتی بالاتر و محتوایی ارزنده تر ارائه شود.

وی با بیان اینکه سوگ چامه ها انتقال مفاهیم عاشورایی با زبان هنر است، یادآور شد: آیین های عاشورایی در دل خود پیام هایی را به همراه دارد که باید دید هر مراسم چه پیامی را از عاشورا به مخاطب ارائه می دهد!

وی با اشاره به این مطلب افزود: آیین های عاشورایی از یک سو مظلومیت امام حسین (ع) مطرح می کنند و از سوی دیگر عزت، مردانگی، صبر، استقامت و شجاعت عاشوراییان را ، مهم این است که ما از چه منظری به عاشورا نگاه کنیم و چه پیامی را انتقال دهیم.

شوشتری خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما این است که آیین های عاشورایی را با خلاقیت و جذابیت در قالب هنر به مخاطبان ارائه دهیم، به طوری که این آیین ها هم جنبه مدرن داشته باشند هم سنتی تا جوان امروز با دیدگاه های نوینی از این آیین آشنا شود.

وی ادامه داد: ما در برج میلاد تهران این قابلیت ها را داریم که توان هنری شهرستان های مختلف کشور را درخصوص حماسه عاشورا متجلی کنیم تا مردم پایتخت و سایر بازدیدکنندگان برج بدانند که شهرستان های مختلف چه مراسمی را در عزاداری اباعبدالله (ع) به اجرا در می آورند

شوشتری تصریح کرد: هریک از مراسم های عاشورایی در دل خود پیامی را دارند که وظیفه ما این است که پیام همیشگی عاشورا و خط امام حسین (ع) را در قالب هنر نمایان کنیم. ما باید بدانیم در قرن 21 خط مشی امام حسین( ع )را چگونه پیاده کنیم و چگونه در زندگی روزمره یک تغییر رفتار صحیح ایجاد کنیم؛ در پس هر کدام از این آیین ها درس هایی است که به ما می آموزد چگونه با شریک زندگی مان، پدر و مادر و فرزندان و اطرافیانمان رفتار کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها