حمید چیت چیان با اشاره به محدودیت اعتبارات دولتی برای اجرای پروژه های آب و فاضلاب در کشور گفت: امروز سرمایه گذاران بخش خصوصی وارد میدان کار و فعالیت در این بخش شده اند.
وی افزود: بخش خصوصی علاوه بر سرمایه، مدیریت و فناوری را به عرصه کار و فعالیت در بخش آبفا و سایر بخش ها انتقال می دهد.
وزیر نیرو گفت: اکنون وزارت نیرو تعداد زیادی طرح در بخش جمع آوری فاضلاب و تامین آب آشامیدنی با مشارکت بخش خصوصی در دست اجرا دارد که ارزش قراردادهای منعقد شده در این بخش ها 30 هزار میلیارد ریال است.
چیت چیان افزود: بزودی مناقصه عمومی 20 مجتمع آبرسانی روستایی برای تامین آب آشامیدنی یک میلیون و 200 هزار نفر از روستائیان کشور اعلام می شود که این مجتمع ها با مشارکت بخش خصوصی ساخته می شود.
عضو کابینه دولت یازدهم گفت: با احداث این مجتمع ها، بخش خصوصی به روستاها و دولت آب می فروشد که از این طریق علاوه تامین آب سالم و بهداشتی برای روستائیان، آب مورد نیاز مراکز تولیدی نیز تامین می شود.
وی با اشاره به آلودگی زیست محیطی ناشی از فاضلاب های شهری و سطحی، افزود: باید با برنامه ریزی علمی و مناسب نسبت به جمع آوری این فاضلاب ها با مشارکت بخش خصوصی اقدام کرد.
چیت چیان گفت: اکنون بیش از نیمی از جمعیت کشور از سیستم و شبکه دفع فاضلاب برخوردار نیستند که این وضعیت سبب آلودگی محیط زیست و منابع آبی زیر زمینی می شود.
وی افزود: در پاره ای موارد استفاده از پساب ها برای مصارف کشاورزی نیز با مشکلاتی همراه است که در این زمینه باید چاره جویی اساسی کرد.
وزیر نیرو افزایش مهاجرت به شهرها و کمبود منابع اعتباری برای احداث پروژه های فاضلاب شهری را عمده ترین مشکل وزارت نیرو دانست و افزود: تنها راه برون رفت از این مشکل، بستر سازی برای مشارکت بخش خصوصی است.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: