آرش شرافتوزیری افزود: اولین مشخصه این اختلال این است که قسمت داخلی پا زمانی که فرد ایستاده است باید با سطح زمین فاصله کمی داشته باشد در حالی که در افراد مبتلا به این اختلال، این فاصله دیده نمیشود.
به گزارش فارس، وی اظهار کرد: راه دیگر شناسایی اختلال کف پا این است که در صورتی که از کف پا در حین وزن گرفتن، اسکن انجام شود، بر خلاف افراد عادی که قسمت داخلی پا فشاری را متحمل نمیشود، اما در کف پای صاف نواحی افزایش فشار بیشتری وجود دارد.
شرافت وزیری ادامه داد: صافی کف پا در کودکان زیر سه تا پنج سال کاملا طبیعی است، پس در این سنین صاف بودن کف پا بیماری محسوب نمیشود و نیاز به هیچ گونه درمانی ندارد، اما این موضوع از پنج سالگی به بعد، از سوی والدین باید مورد توجه قرار بگیرد.
وی یادآور شد: والدین باید توجه کنند اگر کودک بیشتر روی لبه خارجی پای خود راه میرود، یا از دردهای مبهم در ناحیه عضلات ساق پا شکایت دارد، بهتر است از سوی پزشک متخصص ارتوپد معاینه شود.
شرافتوزیری درباره درمان صافی کف پا بیان کرد: امروزه ثابت شده پوشیدن کفشهای طبی سنگین تأثیر چندانی در درمان یا بهبود صافی کف پا ندارد و بخصوص در انواع خفیف تا متوسط نیاز به هیچ مداخلهای نیست و بهتر است کودک بیشتر از کفشهای مخصوص دویدن که در آن مقداری قوس کف پا تعبیه شده است، استفاده کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد