خطاب به وزارتخانه‌های فرهنگی

روحانی: نگرانی‌های فرهنگی را برطرف کنید

رئیس‌جمهور با اشاره به رهنمودهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حوزه فرهنگ تصریح کرد: دولت خود را موظف می‌داند با نگاه ملی از هرکس که به فرهنگ والای ایرانی ـ اسلامی خدمت می‌کند، حمایت کند.
کد خبر: ۶۹۶۸۸۲

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری، حسن روحانی در آغاز جلسه دیروز هیات دولت، با تاکید بر نگاه رهبر معظم انقلاب به مقوله فرهنگ از همه مسئولان فرهنگی خواست که راهبردهای رهبری در حوزه فرهنگ را مورد توجه جدی قرار داده و اجرایی کنند.

رئیس‌جمهور گفت: بیانات رهبری به‌روشنی نشان می‌دهد که حساسیت اصلی ایشان در حوزه فرهنگ بر اصول اسلام و انقلاب تاکید دارد و فراتر از محدودیت‌های جناحی است و همه کسانی را که برای فرهنگ اسلام و انقلاب تلاش می‌کنند، صرف‌نظر از ملاحظات جناحی مورد عنایت قرار‌می‌دهد.

روحانی تصریح کرد: دولت نیز از ابتدا جناح‌بندی‌های سیاسی را در دستور کار قرار نداده است و تلاش کرده تا براساس قانون و شایسته‌سالاری عمل کند. رئیس‌جمهور تاکید کرد: همه اعضای دولت اعم از وزارتخانه‌هایی که مسئولیت مستقیم در قبال شرایط فرهنگی کشور دارند تا وزارتخانه‌هایی که به‌طور غیرمستقیم در این مقوله سهیم هستند باید تمام مساعی خود را برای تحقق اهداف فرهنگی و رفع نگرانی‌ها طبق رهنمودهای رهبری به‌کار بندند.

روحانی خاطرنشان کرد: با توجه به نظر و دغدغه رهبر معظم انقلاب درخصوص فرهنگ، باید به این موضوع بیش از پیش اهمیت دهیم و بدانیم حل مسائل فرهنگی عزم ملی می‌طلبد و نباید نگاه جناحی به آن داشت و باور کنیم که تغییرات فرهنگی امری زمانبر و بلندمدت است.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حمله بیرحمانه رژیم صهیونیستی به‌مردم روزه‌دار غزه تاکید کرد: تنها یک رژیم حامی تبعیض نژادی و آپارتاید می‌تواند ده‌ها هزار زن و مرد و کودک بی‌گناه را به بهانه کشته شدن سه نفر زیر باران گلوله‌های توپ و تانک و بمباران‌های بی‌امان قرار دهد.

رئیس‌جمهور افزود: سردمداران رژیم صهیونیستی هیچ مبنا و منطقی برای موشکباران و کشته و زخمی کردن افراد بی‌گناه و غیرنظامی ندارند و این وحشیگری را نمی‌توان به بهانه کشته‌شدن چند نفر توجیه کرد.

روحانی تصریح کرد: امروز ملت مظلوم فلسطین علاوه بر این‌که آماج گلوله‌های صهیونیست‌ها قرار دارد تحت شدیدترین محاصره اقتصادی نیز واقع شده، به‌طوری که حتی کمک‌های پزشکی، دارویی و غذایی از آنها دریغ می‌شود.

رئیس شورای عالی امنیت ملی از دیگر مصیبت‌های جهان اسلام را تحرکات تروریستی در عراق و سوریه دانست و گفت: متاسفانه عناصر افراطی طبق برنامه‌های استعماری و به نام اسلام علیه اسلام اسلحه به دست گرفته‌اند و به اختلاف، تفرقه و خونریزی می‌پردازند.

روحانی با اشاره به مشی امیرالمومنین(ع) در مواجهه اخلاقی با دشمنان و تاکید ایشان بر سخن‌گفتن با لحن مناسب با آنان ابراز امیدواری کرد که با کمک همه کشورهای اسلامی، مردم مسلمان عراق با ایستادگی، هوشیاری و بصیرت از این مشکل عبور کنند.

نیروهای مسلح در حل مشکلات به دولت کمک کنند

رئیس‌جمهور همچنین عصر سه‌شنبه در جمع فرماندهان ارشد نیروهای مسلح کشور با بیان این‌که «دولت، والاترین منزلت و بالاترین اقتدار را برای نیروهای مسلح می‌خواهد»، گفت: دولت می‌خواهد که نیروهای مسلح بر قلوب مردم حاکم باشند و جایگاه منزلتی‌شان و همچنین قدرت‌شان چه به لحاظ تجهیز به ایمان و چه از نظر تجهیز به انواع سلاح روزبه‌روز بالاتر باشد؛ البته که از نظر ایمان در رتبه اول هستند.

روحانی، حمایت از نیروهای مسلح را وظیفه دولت دانست و افزود: دولت همه توان و امکان خود را برای تقویت و انسجام نیروهای مسلح به‌کار می‌گیرد و از نیروهای مسلح هم می‌خواهد که در شرایط فعلی دست در دست دولت، به حل مشکلات مردم کمک کنند. رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: دشمن باید از وحدت و ایمان و ایثار ما و سپس از تجهیزات و امکاناتی که نیروهای مسلح به آن مجهز هستند، بترسد.

روحانی با بیان این‌که «خواست دولت یازدهم، صلح و از بین بردن تنش از منطقه است»، اظهار کرد: صلح و از بین بردن تنش با داشتن یک نیروی مسلح قوی امکان‌پذیر است؛ در حالی که اگر نیروی مسلح قوی نداشته باشید، دیگر صلح معنا پیدا نمی‌کند و ذلت است. عزت، زمانی محقق می‌شود که مردمی آماده، ایثارگر و متحد و نیروهای مسلح قوی داشته باشیم؛ آن‌گاه می‌توانیم با طرف مقابل، قدرتمندانه حرف بزنیم.

وی با بیان این‌که رزمندگان ایرانی در دفاع هشت ساله با رحمت و لطف خداوند پیروز شدند، افزود: پس از دفاع مقدس تا امروز نیز خداوند کشورمان را در برابر انواع توطئه‌ها پیروز کرده و بهترین نعمت‌ها را به کشور داده است. خداوند نعمت رهبری فقیه و مجتهد که از روز اولی که با ایشان آشنا شدم در مسیر تقوا و تواضع بوده‌اند، به کشور و نیروهای مسلح داده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها