آجرپزی که سرمایه‌دار شد

«آران و بیدگل»، شهری است در شمالی ترین نقطه استان اصفهان. در این شهرستان، پیرمردی زندگی می کند که بی شک از سرمایه دارانِ این سرزمین است. این جا مرادمان از سرمایه دار، کلاغ های طلا و دلار جمع کن نیست.
کد خبر: ۶۹۳۴۸۳
آجرپزی که سرمایه‌دار شد

اتفاقا این پیرمردِ بیدگلی، از گنج های سرخ و سفید، جز خانه و کاشانه ای که با سال ها کشاورزی و کارگری در آجرپزی فراهم کرده، اندوخته ای ندارد. سرمایه‌ هنگفتِ حاج «نصرت الله اربابی بیدگلی» سه پسر است به نام‌های: «علی»، «علی محمد» و «علی اصغر». پندار و عادت ما جماعتِ خاک‌گرفته‌ از خود‌متشکر این است که بگوییم: «سه پسر داشت!» اما رسم و باور حق‌مداران جز این نیست که «زمان ما را با خود برده است و شهدا مانده اند» و خواهند ماند.

«حاج نصرت» می گوید: «علی اصغر را که آوردند نه دست داشت نه سر. در تابوت را که برداشتند جمعیت که بر سر و صورت می کوبیدند گفتند نگذارید مادرش پسر بی دست و سرش را ببیند. گفتم این حرف ها چیست؟ مادرش دل دارد پسرش را ببیند. او خودش پسرانش را فرستاده جنگ»

«حاج نصرت» می گوید: « علی محمد، شبی که عروسش را به خانه آورد، فردا صبح به جبهه رفت. 85 روز بعد از علی اصغر شهید شد.»

این «علی محمد» همان پسری است که در دفترچه یادداشت هایش نوشت: « 13 نماز شب دارم که قضا شده. یادم باشد اگر زنده ماندم بخوانم.»

«علی» پسرِ ارشدِ «حاج نصرت» هم در آخرین عملیاتِ جنگ، بال در بال ملائک گشود و زمانی که بعضی ها برای پایان جنگ، دست افشانی می کردند، مراسم اربعینِ «علی» در «امام‌زاده هادی بیدگل» برگزار می شد.

«حاج نصرت» می گوید:«برای هیچ یک از پسرانم حتی قطره ای اشک نریختم. آن ها امانت های خدا بودند. مال خود خدا بودند و باید برمی گرداندیم به خدا.»

امام صادق(صلوات الله علیه و آله) می فرمایند: «یک فرزند که پیش از پدر در گذرد، بهتر از هفتاد پسری است که پس از او بمانند و به سعادت رکاب حضرت قائم (عجل الله فرجه) رسند.»

حالا تو با همین عقل دنیایی حساب کن، سه فرزندی که به عشق حضرت قائم (عجل الله فرجه) و در رکاب نایب او، در معرکه‌ جهاد فی سبیل‌الله، در خون خویش غلطیده باشند و پدر، بر مصیبتِ آنان صبوری کند، چه ثروت کلانی برای خود اندوخته است.

صد البته که کلامِ قاصر قبرستان نشینانِ عادات سخیف انسانی، از وصف آن چه بر حاج نصرت الله گذشته و آن چه در انتظار او است، قاصر است.


سلام بر «حاج نصرت الله اربابی بیدگلی»
در زمانی که زاده شد
و در زمانی به دیدار فرزندانش خواهد شتافت
و در زمانی که دیگر بار، زنده برانگیخته خواهد شد

*شهید «علی اصغر اربابی بیدگلی» به تاریخ اول فروردین 1347 شمسی در «بیدگل» به دنیا آمد و در 28 اسفند 1366 شمسی، طی عملیات «والفجر 10» پنجه بر ایوانِ عرش گرفت.او در زمان شهادت، معاونت یگان دریایی «تیپ 91 بقیه‌ا...» را بر عهده داشت.

*شهید «علی محمد اربابی بیدگلی» به تاریخ 15 مهر 1344 شمسی در «بیدگل» به دنیا آمد و در 5 دی 1365 شمسی، طی عملیات «کربلای 4» پای بر بساط «عندربهم یرزقون» نهاد. وی در زمان شهادت، ریاست ستاد «لشکر 8 نجف اشرف» را بر عهده داشت.

*شهید «علی اربابی بیدگلی» به تاریخ اول اردیبهشت 1336 شمسی در «بیدگل» به دنیا آمد و در 24 خرداد 1367 شمسی، طی عملیات «بیت المقدس 7» خرقه‌ی شهادت پوشید.ایشان در زمان شهادت، فرماندهی «گردان علی‌ بن ابی طالب از لشکر نجف اشرف» را بر عهده داشت.(مشرق)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۳
حسن
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
۰
۰
یادمان نرود آن روزها یادمان باشد جواب قیامت را
شهرام
Iran, Islamic Republic of
۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
۰
۰
بسمه تعالی فقط اشك فقط اشك و اشك است كه آرامم میكنه وای خدا این پدر چقدر صبورو بردباراست داغ سه فرزند بارسبكی نیست كه این پدر بزرگوار بدوش میكشد خداوند صبرایوب به ایشان بدهد.
Reza
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۴/۱۸
۰
۰
13 نمازشبش قضا شده..گفته یادم باشه اگرزنده ماندم بخوانم. اونوقت ما توی نماز خواندن های خودمون موندیم. ما كه ابراهیم ها داشتیم، سینه چاكان ولایت داشتیم پس چراحالا برای رسیدن به ساحل در مانده ایم؟
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها