به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی در جلسه هیات دولت، اظهار امیدواری کرد به برکت دعا و عبادت زنان و مردان پارسا و پاکدامن در ماه مبارک رمضان، خداوند برکات و عنایات مادی و معنوی خود را بر این کشور بگستراند. رئیسجمهور با اشاره به اهمیت برنامه ششم توسعه گفت: قبل از ورود به فرآیند تدوین برنامه ششم توسعه، بایستی ارزیابی سنجیدهای از دلایل توفیق نیافتن کامل برنامههای قبلی به عمل آید و با شناخت موانع جدی توسعه، از تکرار کاستیهایی که دستیابی به اهداف برنامه را با چالش مواجه کرده است، جلوگیری شود.
روحانی فعالسازی بخش خصوصی، توسعه کشاورزی، توانمندی نیروی انسانی، ایجاد اشتغال و بهبود شاخصهای کلان اقتصاد از جمله رشد، سرمایهگذاری، تورم، اشتغال، بازار سرمایه، افزایش قابلیت بانکها برای ایفای نقش مناسب در تأمین منابع، ارتقای بهرهوری، توسعه زیرساختهای حمل و نقل ریلی، توسعه بنادر، تعادل در بودجهریزی، تسهیل ورود فناوریهای نوین، مدیریت آب و ثبات بازار ارز و انطباق رشتههای تحصیلی بر نیازهای بازار کار را از اولویتهای تدوین برنامه ششم ذکر کرده و بر بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی در تأمین مسکن مورد نیاز جامعه تأکید کرد.
در این جلسه اعضای هیات دولت به ادامه بررسی گزارش معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور درباره نحوه تدوین برنامه ششم توسعه فرهنگی و اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و نقشه راه آن پرداختند. در ادامه جلسه، تعدادی از پیشنهادهای دستگاههای اجرایی پس از بحث و بررسی، به تصویب هیأت وزیران رسید.
با تصویب هیأت دولت، مبلغ 40 میلیارد ریال اعتبار بابت اجرای عملیات انتقال آب با لوله تا مزارع در استان بوشهر اختصاص یافت.
همچنین مبلغ 45 میلیارد ریال اعتبار به منظور مقابله با آفات مگسزیتون و ملخ مراکشی در اختیار سازمان حفظ نباتات قرار گرفت. دولت همچنین با اختصاص 250 میلیارد ریال اعتبار برای انجام اقدامات ضربتی حذف و خارج سازی درختان آلوده و کنترل کانونهای بحران خشکیدگی جنگلهای بلوط زاگرس و مبارزه با آفات و دیگر اقدامات لازم در جهت احیا و بهسازی جنگلهای یاد شده به سازمان جنگلها، مراتع و آبخیزداری کشور موافقت کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت