به گزارش شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت ایران، محمدرضا نعمت زاده در نشست بررسی چالش ها و راهکارهای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی، گفت: در کشورهای دیگر نیز برای صادرکنندگان مشوق هایی در نظر گفته می شود.
وی با بیان اینکه دولت با وجود تنگناهای مالی، تلاش دارد جایزه صادراتی را دوباره احیا کند، اظهار داشت: توسعه صادرات غیرنفتی خصوصا صادرات خدمات فنی ومهندسی می تواند ما را به رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی نزدیک نماید.
نعمت زاده ادامه داد: هر موضوعی که در ابلاغیه سیاست های اقتصاد مقاومتی دنبال شود به نفع تولید و صادرات غیرنفتی است که باید برای تقویت این بخش، سرمایه بانک توسعه صادرات و صندوق ضمانت صادرات افزایش یابد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در لایحه حمایت از تولید که در آینده نزدیک به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود، درخواست افزایش سرمایه برای این بانک داده شده است.
نعمت زاده تصریح کرد: صادرات خدمات فنی و مهندسی در سال های گذشته رشد خوبی داشته است و باید با برنامه ریزی بهتر تقویت شود.
وی با بیان اینکه صادرات به کشورهای همسایه باید در اولویت قرار گیرد، گفت: شرکت های ایرانی در خارج از کشور با هم رقابت نکنند چرا که این امر به ضرر صادرکنندگان است بلکه با تقسیم کار و تعامل می توانند بازار را برای خود حفظ کنند.
نعمت زاده اظهار داشت: باید تشکل ها و انجمن های صادراتی در کشور ایجاد و تقویت شوند تا بتوانند به همگرایی شرکت های صادرکننده کمک کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: شورای عالی صادرات به ریاست معاون اول رئیس جمهور بزودی تشکیل جلسه می دهد و دراین جلسه راهکارهای توسعه صادرات غیرنفتی بررسی خواهد شد.
نعمت زاده در پایان تصریح کرذ: ورود هیات های متعدد اقتصادی اروپایی به کشور، نشان از تمایل به سرمایه گذاری و حضور در بازار های ایران را دارد و آثار رفع تحریم ها را نمایان می کند.
در این جلسه چند نفر از مدیران شرکتهای صادرکننده خدمات فنی و مهندسی به بیان مسائل وموضوعاتی همچون جوایز صادراتی، ضمانت نامه ها، فاینانس و راهکارهای توسعه صادرات خدمات فنی و مهندسی پرداختند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت