به گزارش جام جم آنلایم به نقل از کمیته اطلاع رسانی جشنواره رادیو، رحمان نظام اسلامی از گویندگان باسابقه و پیشکسوت رادیو با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره گفت:جشنواره بین المللی رادیو نشان و تاییدی بر تلاش های ارزشمند و گام های مثبت و رو به جلو در معاونت صداست که در عرصه های مختلف دستاوردهای زیادی را هم در پی داشته است. فرآیند نهایی آن هم در بالندگی و شکوفا شدن خلاقیت استعدادهای شایسته ای است که در عرصه برنامه سازی فعالیت می کنند.
وی در همین رابطه ادامه داد:از زمانی که بخش بین الملل هم به جشنواره رادیو اضافه شد، زمینه های رشد و برنامه سازی بین همکاران فراهم شد و شاهد بودیم که بسیاری از آن ها توانستند در عرصه ها و جشنواره های مختلف خارجی خوش بدرخشند و موفقیت ها و عنوان های زیادی کسب کنند. ضمن این که جشنواره این امکان را فراهم می کند که همکاران رادیویی ما با بهره گیری از آخرین فناوری ها و با فکر و نگاهی نو به کارشان ادامه دهند.
مدیر گروه اجتماعی شبکه رادیویی ایران جشنواره بین المللی رادیو را مهم ترین بستر برای انتقال تجربه دانسته و افزود:با توجه به حضور کارشناسان مهمی از سایر کشورها و تجربه های این افراد در حوزههای جهانی امکانی برای انتقال تجربیات فراهم می شود. همچنین یکی از بخش های جانبی جشنواره برگزاری کارگاه ها و دوره های آموزشی فشرده است که برنامه سازان را با آخرین و جدیدترین متدها و روش های برنامه سازی در رادیو آشنا می کند. همین مساله باعث می شود تا آن ها چندین وجه که در آن شرکت کرده اند، توجه کنند. من همیشه به دوستان جوان خود هم می گویم که هر لحظه از برگزاری جشنواره فرصتی استثنایی است و باید تا آنجا که می توان از نتایج آن بهره گرفت.
وی درباره اهمیت یادگیری در تمامی دوره های فعالیت رسانه ای اضافه کرد:امروز دیگر هیچ کس نمی تواند خود را بی نیاز از آموزش و یادگیری بداند. آموزش ضرورتی است که در طول سال های کار در رسانه همیشه باید آن را مدنظر داشت.
نظام اسلامی در پایان صحبت های خود با ابراز امیدواری به برگزاری هرچه بهتر جشنواره امسال ذکر کرد:
همکاران خوب من در رادیو ایران سال های گذشته توانستند عناوین مختلفی را در بخش های گوناگون جشنواره کسب کنند. امیدوارم این موفقیت ها در سیزدهمین دوره هم ادامه داشته باشد و آن ها باز هم بتوانند نگاه داوران را به خود جلب کنند.
جشنواره رادیو؛فرصتی برای رقابت بیشتر
علی اصغر نادرپور گزارشگر پیشکسوت رادیو برگزاری جشنواره را فرصتی برای ایجاد و ترویج دیدگاه بین المللی میان گزارشگران رادیو دانسته و معتقد است که برنامه های روتین این رسانه بهترین آثار برای شرکت در هر دوره از جشنواره هستند.
علی اصغر نادرپور از گزارشگران پیشکسوت رادیو با اشاره به ضرورت برگزاری جشنواره بین المللی رادیو گفت:
با توجه به این که خودم به عنوان گزارشگر با رادیو همکاری دارم، به نظرم برگزاری جشنواره های بین المللی رادیو در حوزه گزارشگری دست کم فرصتی را فراهم می کند تا آثار داخلی در بعد بین المللی امکان رقابت پیدا کنند و گزارشگران، بین المللی بیاندیشند.
وی در همین رابطه افزود:همچنین بخش داخلی این جشنواره فرصتی فراهم می کند تا برنامه های داخلی در بخش های مختلف در قیاس با یکدیگر سنجیده شوند و برنامه سازان بتوانند نتیجه کارهای خود را نسبت به سال های گذشته مقایسه کنند.
این برنامه ساز برجسته رادیو که در حال حاضر سردبیری، گویندگی و تحقیق برنامههای "اهل آبادی" و "آوای اقتدار" از شبکه رایویی ایران را برعهده دارد، درباره روند برگزاری سیزدهمین جشنواره بین المللی رادیو و پنجمین اجلاس جهانی صدا افزود:خوشبختانه اطلاع رسانی خوبی درباره روند برگزاری جشنواره صورت می گیرد و من به طور مستمر پیامک هایی را درباره تعداد و نام آثار راه یافته به بخش نهایی دریافت می کنم. ضمن این که خبرها و مطالب مربوط به جشنواره در سایت ها و خبرگزاری ها و روزنامه های مختلف دریافت می کنم و تاحد زیادی در جریان برنامه های جشنواره امسال هستم.
علی اصفر نادر پور از جمله افرادی است که بیش از 30 سال از آغاز فعالیت او در رادیو می گذرد.وی در طول این سال ها با برنامه های مختلفی به عنوان گزارشگر همکاری کرده است که از جمله آن ها می توان به گزارش های شناخته شده او در برنامه "راه شب" اشاره کرد.
سیزدهمین جشنواره بین المللی رادیو در دو بخش اصلی داخلی و بین الملل و پنجمین اجلاس جهانی صدا از 20 تا 22 اردیبهشت ماه سال جاری در سالن مرکز همایش های بین المللی صداوسیما برگزار می شود.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد