
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری راشا تودی، اسنودن تاکید کرد: وکلای آژانس امنیت ملی آمریکا و همتای انگلیسی آن یعنی سازمان جی.سی.اچ.کیو به سختی تلاش میکردند تا در قوانین و تدابیر حفاظتی قانون اساسی کشورها حفرههایی را پیدا کرده و با استفاده از آنها عملیاتهای جاسوسی گسترده و کورکورانه را که در بهترین حالت قانونگذاران ناخواسته مجوز آنها را صادر میکردند، توجیه کنند.
وی خاطرنشان کرد: آژانس امنیت ملی آمریکا بشدت برای رهبران کشورهای سوئد، هلند، نیوزیلند و آلمان لابی میکرد تا برای عملیاتهای جاسوسی گسترده از جمله برنامههایی که بر اساس آنها اطلاعات جمعآوری شده و با کشورهای همپیمان خارجی به اشتراک گذاشته میشد، مجوز بدهند. به گفته اسنودن اعمال فشار از جانب واشنگتن بر کشورها باعث به وجود آمدن یک بازار اروپایی شد که در آن کشورهای عضو اتحادیه اروپا میتوانستند اطلاعات جمعآوری شده خود را به شرکتهای جاسوسی سراسر جهان بفرستند.
اسنودن تاکید کرد: با رخ دادن این فرآیند دیگر برای شهروندان یک کشور بسیار دشوار بود تا از حریم خصوصی خود محافظت کنند. زیرا آژانسهای اطلاعاتی به آسانی میتوانستند اطلاعات این شهروندان را در دسترس آژانس امنیت ملی آمریکا قرار دهند بدون آنکه مستقیما آنها را به اشتراک بگذارند. اسنودن همچنین این اتهام را که با دولت روسیه ارتباط دارد، رد کرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
عضو هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبایی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر حمیدرضا آصفی، سخنگوی اسبق وزارت امور خارجه و دیپلمات ارشد کشورمان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد