طلاق نقطه پایان 20 درصد ازدواج های کشور

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر نقش مشاوره در کاهش وقوع طلاق گفت: بر اساس آمارهای موجود 20 درصد میانگین ازدواج های کشور به طلاق می انجامد.
کد خبر: ۶۰۹۵۲۰
طلاق نقطه پایان 20 درصد ازدواج های کشور
دکتر محمود گلزاری در اولین همایش ملی بخش مشارکت های اجتماعی، روانشناسان و مشاوران در ارتقای سلامت روان جامعه که روز شنبه برگزار شد، گفت: در شرایط کنونی و مدرن جوامع، خانواده کارکرد چندین هزار ساله خود را از دست داده، به طوریکه خیانت همسران، کودک آزاری و همسر آزاری در زوال خانواده ها موثر هستند.

وی تاکید کرد: هم اکنون صدها هزار دختر مجرد به تجرد قطعی و ناخواسته رسیده اند که باید برای این افراد چاره اندیشی شود، به طوریکه هم اکنون جوانان رغبتی برای ازدواج ندارند.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان تصریح کرد: بر اساس آمار ثبت احوال 35 تا 40 درصد ازدواج ها در تهران به طلاق می انجامد، همچنین 50 درصد طلاق‌ها در پنج سال اول زندگی و 15 تا 20 درصد نیز در سال اول زندگی رخ می دهد. همچنین استان تهران و البرز دارای بیشترین آمار طلاق هستند و استان چهارمحال بختیاری و یزد نیز از سال 88 به بعد آمار طلاق در آنها هر سال یک‌ونیم تا دو برابر زیاد شده است.

گلزاری با اشاره به این که مشکل جدی که هم اکنون وجود دارد، افزایش روابط فرا زناشویی است، اظهار کرد: هم ادیان الهی و هم روانشناسان معتقدند خانواده یک نهاد اثرگذار است که اگر خوب تشکیل شود، سرچشمه بسیاری از آثار خوب و مثبت در زندگی خواهد بود.

به گفته وی، هم اکنون یکی از مشکلات اصلی در کشور این است که خانواده به خوبی تشکیل نمی شود، جوانان خوب زندگی نمی کنند و همچنین خوب نیز از هم جدا نمی شوند و چنانچه بتوانیم در این سه زمینه با کمک روانشناسان و مشاوره و همچنین توجه به ادیان این مشکلات را برطرف کنیم می توانیم زندگی خود را در میان جوانان داشته باشیم.

معاون ساماندهی امور جوانان وزارت ورزش و جوانان به نقش مشاوره اشاره کرد و گفت: تصحیح دیدگاههای غلط در مورد ازدواج و همچنین باورهای سنتی غلط مردم در زمینه تشکیل زندگی خوب موثر است، به طوری که می توان از این بحران بوجود آمده جلوگیری کرد تا جوانان بتوانند انتخاب های خود را از روی احساس نداشته باشند و همیشه عقل بر احساسشان غلبه داشته باشد. (مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها