خیرالله خادمی در گفتوگو با فارس با اشاره به رفع گلوگاه کریدور شمال-جنوب در قالب بزرگراه، اظهار داشت: بزرگراه تهران-سیرجان-بندرعباس قسمت اعظمی از کریدور اصلی ترانزیتی شمال - جنوب است.
وی با بیان اینکه از سمت تهران - تا شهرستان انار قبلاً چهار خطه شده بود، تصریح کرد: از سال 1382 از شهرستان انار به سمت بندر عباس که محوری یک خطه بود، عملیات چهار خطه شدن مسیر آغاز شد.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها ادامه داد: آخرین قطعه این مسیر به طول 10 کیلومتر روز گذشته در قالب احداث باند دوم، زیر بار عبور ترافیک رفت که حد فاصل شهرستان انار تا شهربابک بود.
خادمی با اشاره به اینکه هماکنون از تهران تا بندرعباس به طول 1500 کیلومتر همه چهار خطه شده است، اضافه کرد: تنها یک دهنه تونل به طول یک کیلومتر باقی مانده که عملیات روکش آسفالت داخل آن در حال انجام است؛ این تونل بین سیرجان تا بندرعباس است که عملیات اجرایی آن تقریباً به اتمام رسیده و در واقع 1499 کیلومتر از این محور زیر بار عبور رفته است.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها تصریح کرد: ایمنی بالا، سرعت سیر مناسب، کاهش مصرف سوخت و کاهش تولید آلایندههای زیستمحیطی از مزایای اجرای این مسیر بزرگراهی است.
خادمی اظهار داشت: اجرای باند دوم از سیرجان تا بندرعباس در دو قطعه از سمت سیرجان و بندر عباس ساخته شده بود و قرار بود این 10 کیلومتر پایانی انار تا شهربابک، تا پایان شهریورماه به اتمام برسد که اجرا شد.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها افزود: برای اجرای کل محور از بندرعباس تا سیرجان و سپس اتصال آن به انار که 550 کیلومتر است، حدود 480 میلیارد تومان در قطعات مختلف هزینه شده است.
وی با بیان اینکه این محور بزرگراهی جزو جادههای پرتردد ترانزیتی است، تصریح کرد: این مسیر قطعهای اصلی از محور اصلی کریدور شمال-جنوب کشور است.
خادمی یادآور شد: با اجرای این چهار خطه تفکیک خطوط شده، گلوگاه کریدور شمال - جنوب که گلوگاه اتصالی بنادر شمال کشور به جنوب کشور بود به صورت چهار خطه تکمیل و بندرعباس به تهران متصل شد.
معاون ساخت و توسعه راهها و بزرگراهها تصریح کرد: در ادامه مسیر هم پروژه از تهران تا قائممشهر و ساری به صورت چهار خطه و احداث راه دوم، در حال اجرا است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
بهتاش فریبا در گفتوگو با جامجم:
رضا کوچک زاده تهمتن، مدیر رادیو مقاومت در گفت گو با "جام جم"
اسماعیل حلالی در گفتوگو با جامجم: