سامانه کارت هوشمند بازرگانی قرار است به صورت یکپارچه و مجتمع، مبتنی بر وب و در دسترس، مجهز به کارتابل الکترونیکی، پویا، سریع و آسان عمل کند.
سامانه یکپارچه کارت هوشمند بازرگانی به عنوان یک سامانه فراگیر، مطمئن و تسهیل گر برای مدیریت امور مرتبط با کارت های بازرگانی و برمبنای تفاهمنامه میان وزارت بازرگانی سابق، اتاق ایران و اتاق تعاون در سال ۸۹ در دستور کار اتاق ایران قرار گرفت.
با استقرار این سامانه اتاق های بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی سراسر کشور، کلیه سازمان های صنعت، معدن و تجارت استان ها، اتاق تعاون مرکزی و اتاق های تعاون شهرستان ها تحت پوشش این سامانه قرار گرفته و تمام فرایندهای عملیاتی مرتبط با امور کارت های بازرگانی در این سامانه به صورت کاملا هوشمند مدیریت می شود.
با رونمایی از کارت جدید بازرگانی که روز جاری سه شنبه در محل اتاق تهران صورت گرفت، به طور عملی کارت قدیم که به صورت دفترچه بود، از حیز انتفاع ساقط می شود اما به دلیل درخواست تعدادی از اعضای اتاق از آل اسحاق قرار شد تا همه گیر شدن استفاده از این کارت و رفع مشکلات احتمالی در استفاده از آن، کارت قبلی معتبر باشد.
مدیریت موثر و کارآمد فرایندهای مرتبط با امور کارت بازرگانی، ایجاد وحدت رویه و یکپارچگی فرایندهای مرتبط با کارت بازرگانی، ارایه خدمات مرتبط با کارت بازرگانی به صورت الکترونیکی، کاهش زمان در گردش عملیات تجارت فرامرزی، برقراری ارتباط برخط با سایر سامانه های مرتبط، توسعه حلقه مرتبط با پنجره واحد تجاری از اهداف کلان اجرای سامانه کارت هوشمند بازرگانی عنوان شده است.
همچنین تسریع و تسهیل در ارایه خدمات به متقاضیان و دارندگان کارت بازرگانی، امکان توزیع عادلانه اطلاعات به دارندگان کارت بازرگانی با استفاده از فناوری های نوین، امکان درخواست خدمات مرتبط با کارت بازرگانی بدون نیاز به مراجعه حضوری، بهبود فرایندها و کاهش تشریفات اداری، پیاده سازی سامانه منطبق بر قوانین و مقررات و چلوگیری از اعمال سلیقه، شفاف سازی عملکرد واحدهای مرتبط با امور کارت های بازرگانی، استانداردسازی گردش عملیات و فرم های مورد نیاز تجارت فرامرزی از جمله نقش هایی است که برای کارت هوشمند در بهبود فضای کسب و کار قائل شده است.(ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت