لذا ابتدا باید بدانید دقیقا به دنبال چه چیزی هستید و قرار است در آینده بیشتر چه استفادهای از این وسایل بکنید. توجه داشته باشید قابلمهها اکنون مانند هر وسیله دیگری به سمت تخصصی شدن و استفادههای خاص پیش رفته است. لذا به صرف معروف بودن برند، خرید نکنید.
چرا که ممکن است یک قابلمه برای مصارفی ساخته شده باشد که اصولا شما سال تا سال هم استفادهای از آن نمیکنید و پولتان باید گوشه کابینت آشپزخانه خاک بخورد. این موضوع در سرویسهای خارجی بیشتر بهچشم میآید، چرا که تفاوت فرهنگ غذایی کشورها باعث تعبیه قطعاتی در سرویس قابلمه شده که ایرانیان به آن نیاز ندارند. موضوع دیگر این است که به تناسب سبک غذایی که بیشتر مصرف میکنید سرویس قابلمه خود را انتخاب کنید، چرا که هر نوع قابلمه برای نوع خاصی از غذا کاربرد بیشتری دارد.
مثلا چه تفلون ایرانی و چه تفلون خارجی را خریداری میکنید باید در نظر داشته باشید مارکهای معتبر و استاندارد آن را بخرید و تفلون شما دارای ضمانتنامه و مجوز بهداشت باشد. برخی اجزای برندهای ظروف تفلون را میتوان جداگانه خرید و حتما لازم نیست به شکل سرویس خریداری شود. باید موقع خرید دقت کنید که تفلون خط و خش نداشته باشد.
ظروف چدنی مقاومت بالایی دارند، رنگ آنها از بین نمیرود و زنگ نمیزنند، لب پَر نمیشوند، طعم و عطر غذا را حفظ میکنند و استفاده از آنها آسان است. اما باید پس از خرید در نگهداری آنها دقت شود چرا که پس از مدتی کارایی خود را از دست میدهند.
همچنین باید بشدت مراقب ضربه نخوردن ظروف چدنی بود، چون این ظرفها در صورت برخورد با سطوح سخت ممکن است بشکنند یا لب پَر شوند.
توجه داشته باشید قابلمههای استیل تنها برای پخت سوپ و آش و غذاهای آبپز مناسب هستند اما برای پخت و پز چندان مناسب به شمار نمیروند، چون خیلی زود ته میگیرند و باعث سوختن غذا میشوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت