
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مسافران میتوانستند در داخل اتوبوس کتابها را بخوانند و البته پیش از پیاده شدن، موظف بودند کتابها را دوباره در همان قفسه بگذارند، اما به دلیل مشکلاتی مثل کمبود بودجه و پس نگرداندن کتابها از سوی برخی مسافران، این طرح مفید نتوانست خیلی دوام بیاورد و نیمهکاره رها شد.
حالا شهرداری تهران، طرح جدیدی ارائه کرده است که در صورت تداوم آن در اتوبوسهای شهری، میتواند گام موثری در راستای ارائه خدمات شایستهتر به شهروندان پایتخت باشد.
اخیرا مدیر عامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران خبر داده که خط شهید برادی - پایانه علم و صنعت که حدود ده کیلومتر طول دارد، به اینترنت مجهز شده است و بخش عمده مسافران این خط اتوبوسرانی را هم دانشجویان تشکیل میدهند.
مسافران این خط به وسیله تبلت، گوشیهای تلفن همراه و لپتاپ میتوانند در داخل اتوبوسها از اینترنت بهرهمند شوند و مسافران این خط نیازی به نام کاربری و رمز ورود ندارند و به رایگان میتوانند از اینترنت در طول مسیر استفاده کنند.
هیچ شبههای وجود ندارد که این یک طرح مفید و قابل ستایش است، اما دغدغهای که وجود دارد این است که این طرح هم مثل طرح کتاب در اتوبوسها نیمهکاره بماند و عمر چندانی نداشته باشد.
همچنین واضح است که این طرح نباید فقط به مسیرهای رفت و آمد دانشجویان یا فقط به کلانشهر تهران محدود شود، زیرا امروزه با توجه به نفوذ اینترنت در بیشتر خانوادههای ایرانی و نیاز روزافزون به حضور در دنیای مجازی، این طرح میتواند در همه شهرهای ایران توسعه یابد.
با وجود اینکه طرح اینترنت در اتوبوس، برای بسیاری از کشورها تازگی ندارد و هماکنون در بسیاری از کشورهای توسعهیافته انجام میشود، اما امیدواریم که با وجود تاخیر زمانی که در این زمینه داشتهایم، دستکم در تداوم این طرح موفق باشیم.
امین جلالوند / گروه جامعه
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
با مسعود کاویانی، درباره تاریخچه، روند شکلگیری و افقهای پیش روی رادیو معارف گفتوگو کردیم
گپوگفت «جامجم» با چند هنرمند رادیویی در آغاز سال جدید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با حجتالاسلام مصباحی مقدم دکتر پیغامی و دکتر صمصامی مطرح شد