به گزارش ایسنا، حمیدرضا الوند در نشست خبری گزارش عملکرد معاونت اجتماعی سازمان بهزیستی افزود: علاوه بر آمار استانهای دارای بیشترین تعداد کودکان بیسرپرست، بیشترین متقاضیان فرزندپذیری نیز در تهران، خراسان رضوی و کرمان بودند که دلیل اصلی این موضوع در استان تهران، تورم جمعیتی موجود است.
به گفته وی، کمترین استان در زمینه فرزندخواندگی استان ایلام است و دلیل آن نیز شرایط مربوط به خرده فرهنگهای موجود در این استان است که مانع واگذاری کودکان میشود.
مدیرکل دفتر امور کودکان و نوجوانان سازمان بهزیستی با اشاره به اینکه میزان متقاضیان فرزندخواندگی بین جنسیتهای پسر و دختر تقریبا برابر و به ترتیب 49 و 51 درصد است، اظهار کرد: فرزند خواندگی در گروههای سنی زیر دو سال دارای بیشترین متقاضی است و دلیل آن هم بر اساس تفکر موجود مبتنی بر تغییر خلق و خوی کودک با شرایط خانواده جدید است.
الوند با بیان اینکه در کل کشور 9372 کودک در مراکز شبه خانواده کشور حضور دارند، بیان کرد: در سراسر کشور به طور میانگین 5/7 زوج متقاضی و در استان تهران 11 زوج متقاضی واجد شرایط برای سرپرستی کودکان وجود دارد.
وی از اعطای مبلغ متوسط هفت میلیون تومان برای هزار کودک واجد شرایط زندگی مستقل به طور میانگین خبر داد و گفت: در سال گذشته برای هزار نفر از کودکان واجد شرایط زندگی مستقل پرداخت مبلغ بلاعوض چهار میلیون تومانی تدارک دیده شد و از این تعداد به 700 نفر این مبلغ ارائه شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد