محمد عباسی در این نشست با ابراز نگرانی از افزایش دستمزد بازیکنان گفت: لزوما نمیتوان رابطه مستقیمی در جذب بازیکنان گرانقیمت، هزینهکرد بالا و موفقیت یک تیم برقرار کرد و باید باشگاههای ما به سمت نظاممند شدن و حرکت بر مدار قانون با تکیه بر دستورات و آییننامههای مصوب حرکت کنند. فدراسیون فوتبال، سازمان لیگ و مدیران عامل باشگاهها درخصوص تمدید قراردادها باید ضمن پایبندی به اجرای آییننامههای مصوب و قانونی، در زمینه نقل و انتقال بازیکنان و هزینهکردها توجه ویژه کرده و به سمت نظام بودجهبندی و هزینهکردهای قانونی حرکت کنند.وی افزود: فدراسیون فوتبال بویژه سازمان لیگ باید درجهت رفع برخی ابهامات نزد افکار عمومی اقدام کند و بخصوص در بحث بودجه، تکلیف و وظیفه باشگاهها را در زمینه بودجهبندی و رعایت آییننامههای مرتبط روشن کند.
به دنبال نگرانی وزیر ورزش و جوانان از افزایش سرسامآور قیمت بازیکنان و تذکر وی برای جلوگیری از این مساله، برخی مدیران باشگاهها توپ را به زمین رویانیان انداختند و از او به عنوان یکی از عوامل افزایش قیمت بازیکنان یاد کردند؛ البته رویانیان نیز که نیم ساعت دیرتر از سایرین خود را به ساختمان سئول رسانده بود، این مساله را نپذیرفت و برای آنکه جلوی وزیر به عنوان متهم اول شناخته نشود، در مقام دفاع از خود با اذعان به اینکه باشگاهش به همراه سپاهان و استقلال، مقصر اصلی افزایش قیمت بازیکنان هستند، از تصمیم این سه باشگاه برای کنترل قیمتها خبر داد و گفت: اگر این سه باشگاه تجاری فکر کنند و بخواهند، میتوانند برای بازیکنان قیمت مشخصی را تعیین کنند تا دیگر باشگاهها هم از این بابت متضرر نشوند.
البته این موضوع در حد حرف باقی نماند و قرار شد مدیران استقلال، پرسپولیس و سپاهان به همراه نمایندگان سازمان لیگ و فدراسیون فوتبال با حضور در دفتر سیدحمید سجادی، معاون ورزش و جوانان توافقنامهای امضا کنند تا از رشد بیرویه قیمت بازیکنان و کادر فنی جلوگیری به عمل آورند و از خسارت موجود به فوتبال کشور و بیتوجهی به کار در ردههای سنی پایه ممانعت شود.
این یکی از شش بند بیانیهای بود که روز گذشته در پایان جلسه مشترک مدیران باشگاهها، سازمان لیگ برتر و فدراسیون فوتبال با وزیر ورزش و جوانان در محل وزارتخانه به امضا رسید.
این بیانیه پنج بند دیگر هم داشت که در زیر به آنها اشاره شده است:
1ـ باشگاههای لیگ برتر باید بودجه سالانه و برنامه خود را ظرف دو هفته آینده به تائید هیات رئیسه باشگاهها رسانده و یک نسخه آن را برای تصویب به سازمان لیگ ارائه نمایند. بدیهی است این موضوع با توجه به الزامات AFC بوده و در کسب امتیاز باشگاههای کشورمان اثر مستقیم دارد. هیات رئیسه سازمان لیگ برتر با باشگاههایی که به هر دلیل از ارائه آن خودداری کنند، طبق مقررات رفتار خواهد کرد.
2ـ با توجه به الزامات AFC باشگاهها باید نسبت به اختصاص 60 درصد از هزینه سالانه خود در امر جذب و پرداخت سالانه و ماهانه و پاداش بازیکنان و کادر فنی اقدام نمایند. این موضوع مربوط به فصل 92 و 93 است.
3ـ مالیات به صورت کلی بهعهده کادر فنی و بازیکنان به غیر از مالیات تکلیفی خواهد بود و باشگاهها حق پرداخت آن را نخواهند داشت.
4ـ مقرر شد پیشنهاد عملی باشگاهها درخصوص حقوق پخش تلویزیونی به هیات رئیسه سازمان لیگ ارائه شده و پس از طرح در هیات فدراسیون و تصویب آن توسط وزارت ورزش و جوانان، جهت تنظیم اولیه به دولت و متعاقبا به جهت تبدیل به قانون به مجلس محترم ارائه شود.
5ـ تعداد بازیکنان هر باشگاه که در آغاز فصل از باشگاههای دیگر انتقال مییابد، حداکثر به سه بازیکن از لیگ برتر و دو بازیکن خارجی طی مدت سه سال کاهش خواهد یافت.
جلسه دیروز غایبانی هم داشت که از جمله مهمترین آنها علی فتحاللهزاده، مدیرعامل استقلال بود. علی کفاشیان هم که ظاهرا باید در جلسهای دیگر حضور پیدا میکرد، یک ساعت زودتر از پایان نشست از مدیران باشگاهها و شخص وزیر خداحافظی کرد و برای روبهرو نشدن با خبرنگاران از در پشتی وزارت ورزش و جوانان خارج شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
جامجم» در گفت وگو با دکترسید محمد مرندی،مهمترین چالشهای پیشرو در دستیابی تهران و واشنگتن به توافق را بررسی کرد
سیدعبدالله صفیالدین، نماینده حزبالله در ایران: