ساخت ایمپلنتی برای پیش بینی حمله صرع

دانشمندان استرالیایی نوعی ایمپلنت ارائه کرده اند که می تواند حمله صرع را پیش بینی کند.
کد خبر: ۵۵۹۶۱۹
ساخت ایمپلنتی برای پیش بینی حمله صرع

این ابزار از فعالیت الکتریکی مغز استفاده می کند تا به بیمار درجه شدت حمله صرع را اطلاع دهد و بیمار در آستانه صرع بداند صرع با شدت زیاد، متوسط و یا کم است.

این تحقیقات که بر روی 15 نفر انجام شده، نشان می دهد این ابزار بر روی برخی بیماران موثر و کاراست.

بنیاد خیریه صرع هشدار داده است این ابزار هنوز مراحل اولیه خود را طی می کند اما می تواند پیشرفت هیجان انگیزی محسوب شود.

گفته می شود 50 میلیون نفر در سراسر جهان به صرع مبتلا هستند. فعالیت غیرطبیعی در بخشی از مغز موجب بروز حملات صرع از جمله لرزش های و تکانهای شدید و غیرارادی در بیمار می شود.

شیوه کار این ایمپلنت به این گونه است که سیگنال های مغزی از سطح مغز جمع آوری شده و از طریق سیم هایی به یک ایمپلنت دیگر در سینه بیمار فرستاده می شود. این ایمپلنت داده ها را به یک ابزار دستی می فرستد که می تواند احتمال حمله و تشنج را پیش بینی کند.

این آزمایش بر روی بیماران سه بیمارستان در استرالیا انجام شده است.

محققان می گویند طی چهار ماه نخست، مغز بیمار تحت نظارت قرار گرفت از این رو این سیستم توانست امواج مغزی بیمار را پیش از حمله بشناسد.

این در حالی است که فقط هشت بیمار به مرحله ای رسیدند که این ابزار کاملا در آنها فعال شد و توانست به طور مداوم احتمال بروز حمله را در این بیماران اطلاع دهند. این ابزار در این بیماران بین 56 تا 100 درصد موثر بود.

پروفسور مارک کوک از دانشگاه ملبورن گفت اگر این فناوری به تایید برسد می تواند ماهیت غیرقابل پیش بینی بودن صرع را از بین ببرد.

توانایی پیش بینی صرع در چند دقیقه یا چند ساعت پیش از وقوع می تواند تاثیر مهمی بر بیمار و درمان او داشته باشد.

این امر می تواند شیوه درمان بیماری را تغییر دهد. استراتژی کنونی، تجویز مداوم دارو به دلیل ماهیت غیرقابل پیش بینی بودن حمله صرع است که اگر شیوه ای برای پیش بینی حمله ارائه شود انواع داروهای در حال ساخت نیز دستخوش تغییر خواهند شد.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها