محمدنبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی در اجلاس سراسری مدیران حزب موتلفه اسلامی با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: حزب موتلفه اسلامی از یک سال پیش بر روی چهار موضوع گفتمان، برنامه، تیمی که باید رئیسجمهور را همراهی کند و مصداق یعنی کسی که از سوی حزب معرفی شود و برای حضور در انتخابات جلسات کارشناسی بسیاری داشتهایم.
وی با اشاره به اساسنامه حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: ما در کار تشکیل جامعه نمونه اسلامی هستیم و این گفتمان 50 ساله حزب موتلفه اسلامی است که در اساسنامه اولیه این حزب با ویرایش نهایی شهید بهشتی وجود دارد. موتلفه اسلامی پنجاه سال پیش به دنبال تشکیل جامعه نمونه اسلامی بوده است.
حبیبی با بیان اینکه ما به دنبال گفتمانی هستیم که مطالبات به حق مردم را پیگیری کند و مهمترین مطالبه امروز مردم، اقتصاد است، افزود: اگر نامزد انتخابات ریاست جمهوری راجع به حل مشکلات اقتصادی حرفی برای گفتن نداشته باشد، این گفتمان از سوی مردم قبول نخواهد شد. حزب موتلفه اسلامی با غلبه گفتمان حل مشکلات اقتصادی بعد از گفتمان اصلی «پیش به سوی جامعه نمونه اسلامی»، برای هر یک از شئون اداره کشور برنامه دارد.
این فعال سیاسی با بیان اینکه "در سالهای اخیر موتلفه با داشتن کارگروههای مختلف برای شئون مختلف اداره کشور حرفها و برنامههای کارشناسی شده داشته است"، گفت: هفت سال پیش طی نامهای به آقای احمدینژاد، 82 مورد ابرای کاهش تورم را ارائه دادیم ولی جواب نامه داده نشد. حزب موتلفه اسلامی از 12 سال پیش دو سوال اساسی را مطرح کرده که اداره کشور "چگونه؟" و "با چه کسانی؟" و این بدان معناست که برای اداره کشور برنامه و تیم دارد و مصداق و نامزد ریاست جمهوری حزب موتلفه اسلامی "آل اسحاق" است.
وی در پاسخ به برخی اظهارنظرها مبنی بر اینکه اصولگرایان رقیب جدی در انتخابات ندارند، اظهار کرد: ما معتقدیم که میدان خالی از رقبای جدی در مقابل اصولگرایان نیست. باید تعدد نامزدهای اصولگرایان کاهش یابد و به یک نفر برسیم تا اصولگرایان شکست نخورند. تعدد نامزدها یعنی شکستن رای و فرش قرمز پهن کردن در مقابل تمام رقبا.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به ملاقاتهای این حزب با جامعتین و مراجع و علما گفت: در ملاقات با جامعتین و حضرات آیات مهدویکنی و یزدی و همچنین مراجع عظام تقلید در قم و تحلیل خود را ارائه دادهایم که صحنه را خالی از رقبا نمیبینیم که اصولگرایان بخواهند با هم رقابت کنند و بیش از 95 درصد تحلیل ما مورد پسند علما قرار گرفت.
حبیبی با تاکید بر اینکه "فتنه مهار شده اما تمام نشده و انحراف نیز با تمام قوا و تدابیری حساب شدهتر از مجلس نهم وارد میدان شده است"، ابراز عقیده کرد: این خوشخیالی برخی است که میگویند فتنه و انحراف در صحنه حضور ندارند. جریان انحرافی در هر جایی که بروز و ظهور داشته باشد، ظهور پیدا خواهند کرد. این دو جریان مثل دو لبه قیچی میمانند که میخواهند انقلاب را قیچی کنند، پس در میدان هستند و فعالیت میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه "میان فتنه و اصلاحطلبان مرزبندی وجود دارد"، تصریح کرد: آنکه ادعای اصلاحطلبی دارد باید با فتنه مرزبندی داشته باشد. اصلاحطلب باید پایبندی به قانون اساسی، ولایت فقیه و فصلالخطاب بودن رهبری را اعلام کنند. اگر اینگونه باشند ایرادی ندارد که در صحنه حضور داشته باشند حتی اگر ما را قبول نداشته باشند. در سیاست نمیشود با حرفهای دو پهلو در صحنه حضور داشت.
حبیبی در ادامه تاکید کرد: ملت ایران محکم پشتیبان نظام و رهبری ایستادهاند. برخی مسئولان چرا حرفهای دو پهلو میزنند و برخی شعارهایی میدهند که منافقین اول انقلاب میدادند؟ هرکس در مقابل ملت و رهبری به تلویح و تصریح بایستد بداند همان جایی خواهد رفت که مسعود رجوی رفت.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با تاکید بر اینکه "بر اساس میثاقی که از گذشته با جامعتین داشتهایم، از نظر جامعتین پیروی خواهیم کرد"، خاطرنشان کرد: حزب موتلفه اسلامی در صحنه به صورت جدی حضور دارد که نامزدش رئیسجمهور شود. هیچکدام از نامزدهای فعلی در سطح علمی و عملی نامزد مانند حزب موتلفه اسلامی نیستند. نمیخواهیم کسی را تخطئه کنیم اما نکات مثبت آقای آلاسحاق بسیار زیاد است و هیچکدام از نامزدها چنین تحصیلات مرتبطی ندارند.
حبیبی ادامه داد: رئیسجمهور هرچند نمیتواند در همه امور متخصص باشد اما وقتی چالش اصلی ما در کشور اقتصادی است، رئیسجمهور باید کسی باشد که خودش شخصا به مسائل اقتصادی اشراف داشته باشد. آقای آلاسحاق برای حل مشکلات کشور از شیوه انشانویسی استفاده نمیکند، بلکه برنامه عملیاتی دارد. اگر چالشهای اقتصادی رفع نشود، خدای نکرده به چالش اجتماعی تبدیل خواهد شد. تحصیلات ایشان اقتصادی است و دکتری مدیریت استراتژیک دارند. مدیریت ایشان در طول این سالها اقتصادی بوده و عملکرد ایشان را باید بررسی کرد تا کارآمدیاش اثبات شود. وزارت بازرگانی در زمان ایشان با تمام مشکلات کشور موفقیتش از امروز بیشتر بوده است. ایشان از پشتوانه تشکیلاتی پنجاه ساله برخوردار است که هیچکدام از نامزدها این پشتوانه را ندارند.(باشگاه خبرنگاران)
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد