پس از پایان کار کنت، ریاست این اداره به عهده «میرزا ابوتراب خان نظمالدوله» که مترجم مخصوص و معاون کنت بود، محول شد و پس از آن اشخاص ذیل ریاست آن را به عهده گرفتند:
میرزا عیسی وزیر مختارالسلطنه، رضا بالا (آقا بالاخان سردار)، حاج سعیدالسلطنه و اعظمالسلطنه. در آغاز مشروطیت، ریاست این اداره را «موسیو یپرم» یکی از سران ارامنه عهدهدار شد و او با قدرت به استقرار نظم توفیق یافت.
پس از کشته شدن او در جنگ همدان یکی از معاونان ارمنی او به نام سهراب خان و سپس مظفراعلم (سردار انتصار) ریاست نظمیه را به عهده گرفتند.
در دوران ریاست نظمیه یکی از رجال نظامی به نام «صولت نظام» که بعد ملقب به سردار شوکت شد، مدرسهای برای تربیت افسران نظمیه به ریاست و استادی سیفالدین بهمن تشکیل داد و در اواخر ریاست او بود که مستشاران سوئدی به تهران وارد شدند.
اما قبل حضور دوباره مستشاران خارجی در راس نظمیه و پس از برکناری محمدعلی شاه که به دنبال پیروزی مشروطهخواهان رخ داد، یپرم خان ارمنی به ریاست نظمیه منصوب شد و با وجود تحولاتی که او در نظمیه ایجاد کرده بود، ریاست یک فرد غیرمسلمان بر نظمیه، بویژه برخوردهایی که در آن زمان با شیخ فضلالله نوری صورت گرفت و نیز واقعه پارک اتابک و برخوردهایی که با ستارخان و باقرخان انجام شد، موجب ایجاد واکنشهایی منفی نسبت به یپرم خان و نظمیه در گروههایی از مردم گردید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم