
روزانه در تهران 500 تن کیسه پلاستیکی استفاده میشود. باید کیسه پلاستیکی از فروشگاههای بزرگ حذف شود و امیدواریم مسئولان تا پایان دورهشان چیزی از محیط زیست باقی بگذارند.
به گزارش فارس، محمدهادی حیدرزاده در مراسمی که به عنوان «امروز یک کیسه پلاستیکی کمتر» در جمع خبرنگاران گفت: بیستویکم تیرماه با هدف درست مصرف کردن کیسههای پلاستیکی به عنوان «امروز یک کیسه پلاستیکی کمتر» نامگذاری شده است.
وی ادامه داد: نامگذاری امروز بهانهای است برای اینکه مردم و مسئولان در صرفهجویی کیسههای پلاستیکی اقدام کنند.
رئیس سازمان محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران یادآور شد: کشورهای توسعه یافته به این سمت حرکت کردهاند که از کیسههای پلاستیکی کمتر استفاده کنند.
وی درباره معضلات زیستمحیطی استفاده از کیسههای پلاستیکی بیان کرد: این کیسهها 300 تا 400 سال در طبیعت میمانند و موجب آلودگی خاک میشوند، همچنین کیسههای پلاستیکی آلودگیهای بصری و بهداشتی ایجاد میکند که مهمترین آن آلودگی بهداشتی است که کمتر به این موضوع پرداخته میشود.
حیدرزاده افزود: کیسههای پلاستیکی در تماس با مواد غذایی مادهای دارند که موجب سرطانهای گوارشی، معده و دیگر مشکلات میشود.
وی بیان کرد: اسباببازیهای پلاستیکی نیز چون دارای مشتقات نفتی است موجب بیماریهایی در کودکان میشود.حیدرزاده بیان کرد: مواد غذایی داغی که در ماه رمضان در ظروف پلاستیکی توزیع میشود مصداق واقعی سرطان است.
رئیس سازمان محیط زیست و توسعه پایدار شهر تهران یادآور شد: ذائقه تولیدکننده و توزیعکننده را مصرفکننده تعیین میکند و باید به سمت تولیدات جایگزین کیسههای پلاستیکی برویم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
دکتر محمد اسحاقی، استاد دانشگاه تهران:
محمدرضا مهدوی در گفتوگو با «جامجم»: