در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
اما برای رئیس هیات مدیرهای که با هزاران آمال و آرزو در رکاب سرخها قرار گرفته بود تا دیگر بار این تیم را قهرمان کند، شعار لیدرهای باشگاه علیه وی بسیار گران آمد تا با بیان این مساله که نیک میداند این لیدرها از چه کسانی خط گرفتهاند، تاکید کند که از طریق دادگاه، موضوع توهین به خود را پیگیری خواهد کرد.
وقتی هدایتی انگشت اشاره را در این مورد به سمت دوستان هیات مدیره در باشگاه میگیرد، میتوان حدس زد که کنایه وی به عباس انصاریفرد، مدیرعامل باشگاه است که اکنون دیرمدتی است با یکدیگر دچار اختلاف شدهاند.
وی در این زمینه به فارس گفت: میدانم 20 نفر از آقایانی را که توسط دوستان خوبمان در باشگاه پرسپولیس، تنها در 3 دقیقه پایانی بازی ماموریت پیدا کرده بودند به من بیاحترامی کنند، چه کسانی هدایت و آنها را به خاطر این کار استخدام کرده بودند.
همین مساله باعث شد، انصاریفرد در مقابل صحبتهای هدایتی، دست به واکنش زده و بگوید: اگر حرف و حدیثها مبنی بر خط دادن به لیدرها ثابت شود، از پرسپولیس میروم.
در شرایطی که هدایتی سخت از شعار لیدرها ناراحت است و نمیخواهد از کنار موضوع بسادگی بگذرد، مدیرعامل به هواداران حق میدهد که در پایان بازی با پاس دست به واکنش بزنند؛ هرچند انصاریفرد برخلاف هدایتی، معترضان را تنها از دریچه لیدرها نگاه نکرده و گفته است: به نظرم، مردم همه چیز را متوجه میشوند و میدانند که در یک باشگاه و در یک تیم چه اتفاقی میافتد؛ چون همیشه با باشگاه در تماس هستند. به نظرم آنها پس از باخت حق دارند از دست خیلیها ناراحت باشند و به هیچ عنوان نباید آنها را زیر سوال برد؛ چون همیشه حق با هواداران و مردم است.» تا همین جا نیز میتوان حدس زد که اختلاف این دو چقدر زیاد است. جالب اینکه هدایتی در ابتدای ورود انصاریفرد به عرصه مدیریتی پرسپولیس، چراغ سبز نشان داده بود؛ اما حالا حضور وی را برنمیتابد تا غیرمستقیم عنوان کرده باشد که در پرسپولیس یا جای اوست یا جای انصاریفرد!
البته این در شرایطی است که هدایتی از پیش اعلام کرده بود که میخواهد از پرسپولیس جدا شود و تنها در استیلآذین به فعالیت فوتبالی ادامه دهد؛ اما او در همین مصاحبه دیروز خود گفته است، مسوولان سازمان تربیت بدنی، چنین اجازهای را به وی نداده و گفتهاند کنارهگیریاش در این شرایط، نامردی در حق پرسپولیس است. البته این صحبت هدایتی به بازی با سپاهان در چارچوب جام حذفی برمیگردد که به طور طبیعی چنین واکنشی از سوی سازمان نیز طبیعی به نظر میرسید؛ اما امروز که جام حذفی نیز از دست رفته، شرایط فرق میکند و بدیهی است سازمان تربیت بدنی خواستار این باشد که دعواهای مدیریتی موجود هرچه زودتر به پایان برسد، حتی اگر به قیمت کنار رفتن یک طرف تمام شود. بیشک یکی از دلایل ناکامی سرخها در کنار ضعفهای فنی و تاکتیکی، استفاده نادرست از مهرهها و همدل نبودنشان، به همین نکته برمیگردد که انسجام مدیریتی در پرسپولیس، گوهری کمیاب بوده است تا این تیم که از نامهای بزرگی تشکیل شده، نتایجی ضعیف را جلوی نام خود بنویسد.
تحمل وینگادا از سر اجبار
یقینا پرسپولیس اگر میخواهد در جام آسیا بیشتر ضرر نکند، باید هرچه سریعتر به این دعواها و اختلافات مدیریتی پایان دهد؛ چالشی که فعلا و از سر ناچار و اجبار هم که شده، حکم به ماندگاری نلو وینگادا حداقل تا تیرماه میدهد.
انصاریفرد که پیش از این اولتیماتوم داده بود، جام حذفی آخرین فرصت مربی پرتغالی در جهت تثبیت موقعیت خود در پرسپولیس است، وقتی موضع هدایتی را میبیند، چارهای ندارد جز آن که فعلا دندان روی جگر بگذارد تا دیدار با الشباب عربستان نیز با خیر و خوشی به پایان برسد.
عباس انصاریفرد در این زمینه به فارس میگوید: با توجه به قراردادی که با وینگادا بسته شده، در صورت فسخ آن باید خسارت زیادی بدهیم. پس مجبوریم وینگادا را تا زمان مقرر در پرسپولیس نگه داریم. اوایل خرداد درباره او تصمیم میگیریم.
با اشاراتی که رفت، میتوان حدس زد وینگادا از این پس در پرسپولیس چه وضعیتی خواهد داشت. او در شرایطی که اجباری در حفظ او وجود نداشت، آنگونه نتیجه گرفت و حتی کارش به جایی رسید که کاپیتان باقری حاضر نشد تیم را در بازی حساس با پاس همدان همراهی کند. حال نیز که باید تحمل شود، وضعیتش کاملا مشخص است! آیا باز هم میتوان گفت مدیریت در پرسپولیس بیعیب و نقص است.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اکبرپور: آزادی استقلال را به جمع ۸ تیم نهایی نخبگان میبرد
در گفتوگوی اختصاصی «جام جم» با رئیس کانون سردفتران و دفتریاران قوه قضاییه عنوان شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی بیپرده با محمد سیانکی گزارشگر و مربی فوتبال پایه