به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، عباس حاجیحسینی ضمن بیان اینکه گل محمدی جز گیاهان کم آبخواه و مطابق با تغییر الگوی کشت در استان یزد است، اظهار داشت: برداشت این گیاه ارزشمند از اواخر فروردین ماه آغاز و تا اوایل خرداد ماه ادامه دارد.
وی افزود: از هر هکتار سطح زیر کشت گل محمدی، حدود ۲/۵ الی ۳ تن گل تازه برداشت که از هر تن آن ۳ هزار لیتر گلاب در واحدهای فرآوری این محصول استحصال می شود.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد گفت: به ترتیب شهرستان های خاتم، تفت، ابرکوه، مهریز و مروست بیشترین سطح زیر کشت گل محمدی را در استان یزد به خود اختصاص داده اند.
حاجیحسینی افزود: به منظور تولید و دستیابی به گلاب مرغوب و استفاده حداکثری از این گل ارزشمند تعداد ۱۴۸ کارگاه فرآوری گل محمدی به صورت سنتی و ۹ واحد صنعتی و مکانیزه در استان تاسیس و در حال فعالیت است.
رئیس سازمان جهادکشاورزی استان یزد خاطر نشان کرد: توسعه کاشت گیاه گل محمدی به علت کم آبخواه بودن، به عنوان جایگزینی مناسب جهت تغییر الگوی کشت در دستورکار سازمان جهادکشاورزی استان قرار گرفته، به طوری که در سال جاری بیش از ۲۰ هزار نهال گل محمدی در سراسر یزد توزیع شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با گردآورنده کتاب «قصه جریحهدار شد» مطرح شد
ناصر ابراهیمی در گفت و گو با جام جم آنلاین؛
گفتوگو با محمد خیراندیش در حاشیه اختتامیه جشنواره بینالمللی فیلم ۱۰۰
رئیس مرکز ارتباطات و رسانه آستان قدس رضوی از تولید یک برنامه نخبگانی میگوید