به گزارش
جام جم آنلاین، دکتر محمدرضا مرادقلی افزود: در پی تماس مردمی با سامانه اورژانس ۱۱۵ دانشگاه علوم پزشکی نیشابور و گزارش وضعیت نامساعد یک مادر باردار در یکی از مناطق سرولایت، بلافاصله تیم عملیاتی اورژانس پایگاه «عبدالله گیو» به محل اعزام شد.
وی ادامه داد: پس از انجام اقدامات درمانی اولیه در صحنه، با توجه به شرایط ویژه بیمار، مسافت و نیاز به انتقال سریع، درخواست پشتیبانی هوایی انجام شد.
سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: بیمار پس از انتقال به پد بالگرد عبدالله گیو، تحویل تیم اورژانس هوایی این دانشگاه شد و با بالگرد به پد فرود فجر انتقال یافت و در ادامه، بیمار توسط کارشناسان عملیاتی پایگاه ۶ شهری اورژانس ۱۱۵ این دانشگاه تحت مراقبت قرار گرفت و در نهایت به مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی حکیم نیشابور منتقل شد.
مرادقلی با اشاره به اهمیت زیاد امدادرسانی هوایی در مناطق دور و صعب العبور تاکید کرد: این عملیات، دومین ماموریت بالگرد اورژانس هوایی نیشابور در سال ۱۴۰۴ بود که با موفقیت کامل انجام شد.
وی ادامه داد: امدادرسانی سریع و هماهنگ بین تیمهای زمینی و هوایی، بار دیگر نقش حیاتی اورژانس پیشبیمارستانی در نجات جان مادران و نوزادان را به خوبی نشان داد.
مرکز شهرستان ۴۵۰ هزار نفری نیشابور در جغرافیای مرکزی خراسان رضوی و در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
مرکز اورژانس پیش بیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با ۳۱ پایگاه عملیاتی شامل ۱۰ پایگاه شهری، ۲۱ پایگاه جادهای و یک پایگاه امداد هوایی، یک دستگاه اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه موتورلانس با زیر پوشش داشتن چهار شهرستان نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان جلگه به صورت شبانهروزی و رایگان به جمعیت تحت پوشش خدمات ارائه میدهد.