شاهین بهرام نژاد، مجری و گوینده رادیو و تلویزیون که در کنار کار حرفهای مجری گری، پای ثابت برنامه های فرهنگی و جشن های شادی در سطح کشور است البته حضور این مجری توانمند تنها محصور به جغرافیای چهارفصل کشورمان نیست بلکه بارها و بارها در عرصه بین الملل هم با دیگر گروههای هنری و موسیقایی سفیر فرهنگ و تمدن این مرزوبوم بوده است.طنین صدای آهنگین و نافذش همچون امواج ناآرام خلیج همیشه فارس پژواکی از هزاران سال تاریخ، آیین و سنت ایران است.با او که در حالی که برای داوری جشنواره ملی قصه گویی در بندر دیلم به سر می برد در باره عادتها و برنامه های شب یلدایی به گفتگو نشسته ایم که در ادامه می خوانید.
در جمع خانواده ایران
با درود و شادباش شب چلّه به شما و مخاطبانتان. سالهاست که در شب های چلّه همواره در حال اجرای برنامه در تلویزیون یا رادیو و یا صحنه هستم و کنار خانواده نیستم. امسال هم از این قاعده مستثنی نیست و باید در فضایی خارج از جمع گرم خانواده باشم اما در جمع خانواده بزرگ ایران یلدایی متفاوت و شیرین را در دفترچه خاطرات برایم به یادگار خواهد گذاشت.این هم بخشی از ویژه گی ها و خصوصیات کار اجرا و در واقع شغل تلویزیونی هاست.خوشحالم که در این خوشحالی، همدلی و هم نوایی مردم سرزمینم با این عنوان سهمی دارم .
گوشی بی گوشی!
شب یلدا از معدود مناسبت هایی است که در طول یکسال، دوستان و آشنایان تقریبا به طور کامل دور هم جمع شوند و موقعیتی به دست می دهد که شاید در دیگر اوقات سال پیش نیاید بنابراین پیشنهادم این است که در شب چلّه به مدت چند ساعت دوستانی که دور هم جمع میشوند، در صورت امکان تلفنهای خود را در حالت پرواز قرار دهند.به نظرم این جوری خوش نشینی شب یلدا بیشتر و دلپذیرتر خواهد بود.
شب ادبی یلدا
دورهمی خانواده در این شب یک فرصت بی نظیر است.به نظرم برگزاری مسابقه با جایزه از سوی بزرگترها برای نسل جدید با مضمون ادبیات کهن پارسی مثل شاهنامه حکیم توس، گلستان سعدی، منطقالطیر عطار، مثنوی معنوی، منظومه فلکناز، داستانهای هزار و یک شب و کلیله و دمنه و از این دست متون ادبی میتواند هم سرگرم کننده و هم پرمحتوا باشد.
دست بوسی پدر و مادر در پخش زنده
شب یلدا برای ما مجریان و در طول این سالها که همواره و معمولا در جمعی خارج از حلقه خانواده هستیم خاطرات متفاوتی را تجربه می کنیم اما خاطره ماندگار من به چند سال پیش بر می گردد.در یک برنامه تلویزیونی، ویژه شب یلدا بدون آنکه در جریان باشم پدر و مادرم وارد استودیو شدند (تهیهکننده برنامه نقشه کشیده بود) و شگفتانه بسیار پرحلاوتی بود.
چله قصه گویی
الان که با هم گفتگو می کنیم در بندر دیلم هستم و داور جشنواره ملّی قصهگویی، حقیقتاً شگفت زده شدم از این همه اقبال و استعداد از سوی نسل نوجوان ، باید مرحبا و هزار آفرین گفت به همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برای برپایی چنین رویدادی که اجازه نمیدهند این همه قصه و افسانه کهن ایران زمین به بوته فراموشی سپرده شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت