به گزارش جام جم آنلاین، سعید توکلی، مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران، در سیزدهمین جلسه هماهنگی سوخت زمستانی در سطح شرکت ملی گاز ایران که با حضور مدیران ستادی و مدیران عامل شرکتهای گاز استانی بهصورت ویدئو کنفرانس در ساختمان شهدای گاز برگزار شد، با اشاره به وضعیت تولید و مصرف گاز در کشور، گفت: در مقطع فعلی، نگاه ملی به موضوع مدیریت مصرف گاز در کشور و در نظر گرفتن اولویتها، یک ضرورت انکارناپذیر است.
معاون وزیر نفت در امور گاز در ادامه، افزود: همانطور که بارها تأکید کردیم، حفظ جریان پایدار گاز برای بخش خانگی اولویت اول و خط قرمز شرکت ملی گاز ایران در دوره سرد سال است.
توکلی با مقایسه میزان مصرف گاز نسبت به مدت مشابه سال قبل اظهار کرد: با توجه به کاهش دما در هفتههای گذشته، روند مصرف گاز در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء به صورت چشمگیری افزایش یافته؛ به نحوی که مصرف گاز بخش خانگی- تجاری در 24 ساعت گذشته، 130 میلیون مترمکعب بیشتر از مدت مشابه سال قبل بوده است، این ارقام حاکی از این است که مصرف فعلی در آذرماه برابر با حدنصاب مصرف در بهمنماه پارسال است.
مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران در ادامه، به موضوع گازرسانی به نیروگاهها اشاره کرد و توضیح داد: پس از بخش خانگی، اولویت دوم شرکت ملی گاز ایران، تأمین حداکثری گاز بخش نیروگاهی است؛ از آنجا که در حال حاضر 70 درصد گاز کشور در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف میشود، این شرکت، تا حداکثر توان ممکن، گاز نیروگاهها را تأمین کرده است.
معاون وزیر نفت در امور گاز در پایان، خاطرنشان کرد: سال جاری سال منحصر به فردی است و نباید با سال گذشته مقایسه شود. از این رو نیاز است که مدیران و مسئولان استانها و هموطنان در سراسر کشور نسبت به مدیریت بهینه مصرف گاز در کشور حساس بوده و همکاری حداکثری را در ارتباط با اقدامات همکاران ما در موضوع پایش دمای ادارات و مراکز عمومی داشته باشند تا تمامی هموطنان به ویژه در استانهای شمالی کشور از نعمت جریان پایدار گاز بهرهمند باشند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با بهرام کلهرنیا، دبیر هفدهمین جشنواره تجسمی فجر عنوان شد
رئیس کمیسیون عمران و حملونقل شورای شهر تهران درگفتوگو با «جامجم»:
«جامجم» در گفتوگو با مدیر بخش زلزله و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، دلایل بروز و راههای مهار فرونشست زمین را بررسی میکند
در گفتوگو با دکتر محمد حسنی، پژوهشگر و دانشیار پژوهشگاه مطالعات آموزشوپرورش مطرح شد