به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، اکبر بهنامجو در جلسه عصر دیروز ستاد عالی مسابقههای ملی معارف قرآن کریم، در تالار امام جواد (ع) استانداری اظهارکرد: معاونت اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نماینده استاندار و در ارتباط با اوقاف و سایر دستگاهها خواهد بود.
وی افزود: تمام اقدامها و همکاریها باید در چهارچوب توافق با دستگاهها باشد و در ستاد عالی برای آنها وظیفهای تعیین نمیشود، هدف از این کار، استفاده از همه ظرفیتهای بالقوه و بالفعل ادارات و دستگاهها است.
وی با بیان اینکه بخش محتوایی مسابقههای نیز از سوی اوقاف استان پیریزی و هماهنگ خواهد شد یادآور شد: در نهایت امر باید تاثیر کامل این مسابقهها را در شهر و استان قم مشاهده کنیم و فقط به مباحث روبنایی نپردازیم بلکه موضوعها زیربنایی را نیز در اولویت قرار دهیم.
بهنامجو تاکید کرد: تاثیرهای فرهنگی و اجتماعی این مسابقهها در سطح کشور و استان باید مشخص شود.
دستگاههای اجرایی به وظایف قرآنی خود عمل کنند
معاون اجتماعی، فرهنگی و زیارت استانداری قم نیز با بیان اینکه باید برای همه دستگاهها، یک کار قرآنی تعریف شود گفت: اگرهمه دستگاهها به وظایف قرآنی خود عمل نمایند، در زمینه برگزاری مسابقههای معارف قرآن کریم نیز صرفهجویی میشود.
حجتالاسلام سید اسماعیل حسینی مقدم افزود: مشارکت دستگاهها در برگزاری مسابقههای قرآنی در دیگر استانها، دستاوردهای مهمی به همراه داشته و این تجربه میتواند در قم نیز مورد استفاده قرار گیرد.
وی گفت: مقرر شده است همه ظرفیتها و فرصتها در دستگاههای اجرایی استان مورد بررسی شود تا شاهد برپایی باشکوه و افتخارآمیز مسابقههای ملی معارف قرآن کریم، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه در استان باشیم.
اوقاف اهتمام ویژهای به مسابقات معارفی قرآن دارد
مدیرکل اوقاف و امور خیریه قم نیز گفت: از سه سال قبل تاکنون، سازمان اوقاف اهتمام ویژهای به بخش معارفی مسابقههای قرآن داشته و به همین دلیل مسابقههای مستقلی را طراحی و به میزبانی استان قم اجرایی کرده است.
حجتالاسلام عباس اسکندری افزود: اگر به این مسابقهها توجه کافی داشته باشیم و جدیتر از گذشته به معارف کلام وحی، نهجالبلاغه و صحیفه سجادیه بپردازیم، به طور حتم در مقایسه با صوت و لحن تاثیرهای بیشتری از آن خواهیم دید.
مدیرکل اوقاف استان خاطرنشان کرد: این مسابقهها میتواند آشنا کردن مردم دیگر کشورها به معارف کلام وحی موثر باشد ضمن اینکه در داخل کشور نیز بیش از هر زمانی به معارف قرآن و نهجالبلاغه نیاز داریم.
وی با یادآوری این مطلب که در جلسههای کارشناسی مسابقههای معارفی، پیشنهاد برگزاری دائمی این مسابقهها در قم مطرح شد گفت: دلیل این پیشنهاد، وجود حوزه علمیه و مراکز حوزوی و قرآنی و همچنین حضور مراجع عظام تقلید در این شهر بود.
اسکندری تشکیل دبیرخانه دائمی این مسابقهها در قم را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: ۲ سال برگزاری مسابقههای معارفی در قم، با رضایتمندی سازمان اوقاف و دستاندرکاران مسابقههای قرآن همراه بوده است.
وی بیان کرد: از سال گذشته پیگیر برگزاری مسابقههای معارفی در قم به صورت بینالمللی بودهایم، ولی هنوز زیرساختهای لازم را نداریم.
اسکندری با ذکر اینکه بخش بینالملل مسابقههای در سال جاری با حضور طلبههای خارجی جامعهالمصطفی برگزار خواهد شد بیان کرد: این امر تجربهی خوبی را به همراه خواهد داشت، امیدواریم در سالهای آینده نیز شاهد برگزاری مسابقهها به شکل بینالمللی در قم باشیم.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه یادآور شد نماینده، ولی فقیه در سازمان اوقاف و ریاست این سازمان، استاندار قم را به عنوان رئیس ستاد عالی مسابقات ملی معارف قرآن، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه برگزیده و حکمی را نیز صادر کرده که در این نشست تقدیم میشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگو با رئیس مرکز پویانمایی صبا مطرح شد
بررسی جامعهشناختی پویش ایران همدل در گفتوگو با عاصمه قاسمی، دکترای جامعهشناسی از دانشگاه ناتینگهام انگلستان
دکتر خجسته، استاد علوم ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد