نایب رییس شورای هماهنگی شرکت های بیمه بازرگانی گلستان:

رتبه چهارم گلستان در ضریب نفوذ بیمه

کاملی، نایب رییس شورای هماهنگی شرکت های بیمه بازرگانی استان گلستان گفت: گلستان به لحاظ ضریب نفوذ بیمه، از میانگین کشوری بالاتر است و به صورت مشترک با گیلان در رتبه چهارم قرار داریم.
کاملی، نایب رییس شورای هماهنگی شرکت های بیمه بازرگانی استان گلستان گفت: گلستان به لحاظ ضریب نفوذ بیمه، از میانگین کشوری بالاتر است و به صورت مشترک با گیلان در رتبه چهارم قرار داریم.
کد خبر: ۱۴۸۳۶۲۰
نویسنده شبیر دائمی

محمد کاملی در همایش گرامیداشت هفته صنعت بیمه به میزبانی بیمه دی با بیان اینکه ضریب نفوذ بیمه بسیار دارای اهمیت است، اظهار کرد: ارائه محصولات بیمه ای، آموزش و فرهنگ سازی سه موضوعی است که در خصوص افزایش ضریب نفوذ بیمه بسیار دارای اهمیت است که بیمه مرکزی هم به آموزش بیمه تاکید دارد.

نایب رییس شورای هماهنگی شرکت های بیمه بازرگانی استان افزود: نتیجه افزایش ضریب نفوذ بیمه افزایش آسایش و رفاه در جامعه است.

وی بیان کرد: گلستان به لحاظ ضریب نفوذ بیمه، از میانگین کشوری بالاتر است و به صورت مشترک با گیلان در رتبه چهارم قرار داریم.

کاملی بیان کرد: پرتفو صنعت بیمه کشور ۲۷۹ هزار میلیارد تومان بوده و این رقم برای گلستان سه هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان است.

مدیر بیمه دی استان گلستان گفت: خسارت پرداختی صنعت بیمه در کشور ۱۶۳ هزار میلیارد تومان است و مبلغ خسارت صنعت بیمه در استان دو هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان است.

وی ادامه داد: ضریب خسارت حوزه ثالث و بدنه در گلستان به دلیل نقاط پر خطر بالایی که در استان داریم نسبت به کشور بیشتر است.

کاملی با بیان اینکه صنعت بیمه در حوزه اشتغالزایی بسیار خوب عمل کرده است، ادامه داد: ۷۰ درصد جمعیت مردم گلستان فاقد بیمه تکمیلی هستند.

سرهنگ عباس مهاجر بسطامی در همایش گرامیداشت هفته بیمه که به میزبانی بیمه دی برگزار شد، اظهار کرد: برخی استان‌ها تراکم جمعیتی کمی دارند اما در گلستان این تراکم بیشتر و بالای ۹۰ درصد است لذا می طلبد که گلستان در حوزه صنعت بیمه ویژه تر دیده شود.

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی گلستان با اشاره به لزوم افزایش آموزش ها در حوزه راهنمایی و رانندگی و ترافیکی افزود: صنعت بیمه با توجه به اینکه پول دارد می تواند ورود موثری در حوزه آموزش داشته باشد.

وی گفت: روزی در کمربندی گرگان که سه کیلومتر طول دارد شاهد تصادفات خسارتی و فوتی بودیم اما با اقداماتی که انجام شد این خسارات و فوتی ها به حداقل رسیده است.

سرهنگ بسطامی بیان کرد: طی ۱۰ سال گذشته ماهیانه ۸ فوتی، ۳۹۱ زخمی و ۱۲۰ تصادف خسارتی در گلستان رخ داده است.

وی از صنعت بیمه خواست در زمینه حوزه های ترافیکی سرمایه گذاری کند تا بتوانیم خسارات را به حداقل برسانیم.

سرهنگ محمود شهرکی در همایش گرامیداشت هفته صنعت بیمه که به میزبانی بیمه دی در استان گلستان، اظهارکرد: در هشت ماهه سال جاری ۲۶۲ نفر بر اثر حوادث راه های برون شهری استان جان خود را از دست داده اند که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۳۰ نفر کمتر بود.

رییس پلیس راه گلستان افزود: ۹۵ نقطه حادثه خیز در محورهای استان گلستان وجود داشت که اکنون به ۶۲ نقطه رسیده و اکنون وضعیت جاده های استان پایدار است.

وی با بیان اینکه بیشترین آمار تصادفات استان در محور بین گرگان و علی آباد کتول رخ می دهد، ادامه داد: بالای ۵۴ درصد فوتی ها در جاده های گلستان مربوط به راکبان موتور سیکلت و‌ عابران پیاده است.

شهرکی با اشاره به اینکه برخی از رانندگان با مخدوش کردن پلاک از رعایت کردن قانون سرپیچی می کنند، بیان کرد: رانندگان متخلف را به دادگاه فرستاده و از سوی دستگاه قضایی برای آنها جریمه اعمال شد.

وی ادامه داد: در مناطق مسکونی شرق استان مانند روستاهای رضا آباد، مهدی آباد و غیره شاهد وقوع بیشترین تعداد تصادفات بودیم اما با نصب سرعتکاه، تصادفات کاهش یافت.

نور محمد اونق در همایش گرامیداشت هفته بیمه که به میزبانی سرپرستی بیمه دی استان گلستان برگزار شد، اظهار کرد: آموزش در حوزه ترافیکی می تواند توسط بیمه دی انجام شود.

رییس شورای هماهنگی شرکت های بیمه بازرگانی استان گلستان افزود: ما می خواهیم مردم اطلاعات کاملی در زمینه موضوعات بیمه داشته باشند و قصد داریم نارضایتی را به حداقل برسانیم.

وی گفت: ما هم درخواست مشخص شدن محل هزینه کردهای صنعت بیمه را داریم و اینکه مشخص شود هزینه ها باعث چه تغییراتی شده است.

وی ادامه داد: این سوال پیش می آید که آیا امکاناتی از محل درآمدهای بیمه ای برای پلیس راه قابل تامین است یا اینکه می توان از این محل در کاهش نقاط حادثه خیز استفاده کرد؟

اونق با بیان اینکه یک سری امکانات می تواند جلوی برخی خسارات را بگیرد، گفت: می توان هر سال مبالغی زا اولویت بندی کرده و در محل های مختلف هزینه کرد که امیدواریم این مهم به محقق شود.

وی گفت: در نظر داریم در راستای فرهنگ سازی صنعت بیمه از ظرفیت رسانه ها و صدا و سیما استفاده کنیم.

ناخدا مصطفی خسروی در همایش گرامیداشت هفته بیمه که به میزبانی بیمه دی برگزار شد، اظهار کرد: فعالان صنعت بیمه روح آرامش و اطمینان را در جامعه ایجاد می کنند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش مستقر در استان گلستان افزود: تولید، اقتصاد و ارتقا این بخش در کنار امینت در کشور جاری است و در کنار هم بودن دو مولفه اقتصاد و امینت، رشد را در کشور رقم می زند.

وی ادامه داد: فاصله ضریب نفوذ بیمه در ایران یک سوم جهان و یک پنجم کشورهای توسعه یافته بوده که این فاصله نشان‌دهنده عقب ماندگی کشور عزیزمان ایران است و برای جبران این موضوع باید تلاش بیشتری انجام شود.

به گفته فرمانده نیروی دریایی ارتش مستقر در استان گلستان، صنعت بیمه ستون فقرات اقتصاد هر کشور است و باید برای رونق در این صنعت مسئله آموزش را در این بخش جدی گرفت.

وی یادآورشد: با توجه به تورم تصاعدی در کشور، بیکاری و دغدغه های اقتصادی، فعالان صنعت بیمه در وسط میدان اقتصاد کشور ایستاده و تلاش می کنند.

ناخدا خسروی با اشاره به اینکه رقابت باید در صنعت بیمه کشور بیشتر شود، بیان کرد: باید رقابت سالم در بیمه مرکزی تجلی یابد.

وی اضافه کرد: با فرهنگ سازی و آموزش می توانیم به رونق صنعت بیمه کمک کرد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها