به گزارش جام جم آنلاین، امیر دریادار حبیب الله سیاری روز جمعه در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه امروز مشهد افزود:همه تجهیزات نیروی دریایی کشور بومی است و در لبه فناوری ساخت تجهیزات دریایی قرار داریم.
وی ادامه داد: امروز امنیت با تجهیزات بومی و داخلی به صورت کامل در حریم دریایی کشور برقرار است و مسیر توسعه دریامحور در تمام حریم آبی کشور امن است همچنین در زمین، آسمان و تمام حریم کشور نیز امنیت برقرار است.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: امنیت مبادلاتی در دریاها برقرار است و بیش از ۶ هزار کشتی را برای حفاظت از دزدان دریایی حفاظت کرده ایم و دیپلماسی دریایی نیز در بهترین سطح برقرار است.
دریادار سیاری افزود: دریا منبع ثروت و قدرت است و ما در ایران در شمال کشور و سواحل دریای خزر و نیز در سواحل خلیج فارس و مکران به طول سه هزار کیلومتر از ثروت دریا برخورداریم.
وی اضافه کرد: ۹۰ درصد از صادرات و واردات کشور از طریق دریا انجام می شود همچنین دریا منبع تولید انرژی پاک و تجدیدپذیر و یک ذخیره غذایی مهم است.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: باید با همت از منابع خدادادی دریا استفاده کرد و البته امنیت، مهمترین مولفه در این حوزه است.
دریادار سیاری افزود: سیاست های توسعه دریامحور توسط مقام معظم رهبری و از طریق مجمع تشخیص مصلحت ابلاغ شده است و همه مسوولان مرتبط در راستای توسعه دریا محور باید پای کار بیایند.
وی ادامه داد:دشمن در سال ۱۳۵۹ در شمال خلیج فارس مستقر شد و قصد تسلط بر دریا را داشت از این رو عملیات «مروارید» توسط نیروی دریایی طراحی و اجرا شد و عراق در این عملیات شکست خورد و در محاصره دریایی قرار گرفت.
معاون هماهنگ کننده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت:عملیات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در هفتم آذر ماه ۱۳۵۹ و انهدام ۲ سکوی «البکر» و «الامیه»ضربه مهلکی به توان اقتصادی نظامی رژیم بعث و نیروی دریایی عراق وارد کرد.
هفتم آذر به مناسبت رشادتها و دلاور مردیهای نیروی دریایی ارتش در دفاع از مرزهای آبی کشور روز نیروی دریایی نامگذاری شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت