به گزارش جام جم آنلاین، محمدحسین عبدالهی در نشست خبری اظهار کرد: امروزه رسانه در قالب گوشیهای موبایل و اطلاعرسانی در گروههای مختلف، نیاز همگان به اطلاع از رویدادها را برآورده میکند.
مدیر آموزش و پرورش تبادکان تصریح کرد: آموزش و پرورش تبادکان با جمعیت ۱۶۵ هزار نفری دانشآموز، بزرگترین آموزش و پرورش کشور است. با مقایسه تعداد دانشآموزان در استانهای مختلف، مشخص میشود که جمعیت دانشآموزی تبادکان از استانهای ایلام، سمنان، خراسان جنوبی و شمالی بیشتر است.
وی در ادامه به پراکندگی جمعیت دانشآموزی در مشهد اشاره و اظهار کرد: تبادکان با شهرستانهای درگز، چناران، گلبهار، شاندیز، کلات نادری، بخش رضویه و نواحی ۵، ۱، ۴ و ۷ مشهد همجوار است.
وی افزود: ما با سه رویداد مهاجرت اعم از خارج مشهد و خارج استان، مهاجرت از خارج کشور و پدیدهای نوظهور مهاجرت از مرکز شهر مواجه هستیم که از سال ۱۴۰۱ تاکنون ۲۱ هزار دانشآموز جدید در تبادکان داریم.
برخی از روستاها، از امکانات اولیه مانند گاز و آب محروم هستند
معاون مدیرکل و مدیر آموزش و پرورش تبادکان با بیان اینکه قسمتی از مشهد همچون سمت چپ بلوار میامی، مهدیآباد، حجتآباد، گلشهر و خواجه ربیع، بلوار شهید چراغچی، فهمیده، بلوار توس از توس ۸۰ به بعد تا جاده سنتو، ساغروان و عبداللهآباد جزو تبادکان به شمار میرود، خاطرنشان کرد: در اطراف مشهد (منطقه تبادکان) روستاهایی وجود دارند که هنوز از امکانات اولیه مانند گاز و آب محروم هستند؛ روستاهایی وجود دارد که ۸۰ درصد مسیر جاده آنها خاکی است.
عبدالهی همچنین از آمادگی آموزش و پرورش تبادکان برای همکاری با رسانهها در زمینههای مختلف خبر داد و گفت: امیدوارم که این همکاری بتواند به ارتقای سطح آگاهی جامعه و اطلاعرسانی دقیق و بهموقع از رویدادهای مهم کمک کند.
مدیر آموزش و پرورش تبادکان گفت: سال تحصیلی جدید با ورود نزدیک به ۱۰ هزار دانش آموز در منطقه آغاز شد. این منطقه که از سال ۱۳۴۲ تأسیس شده بود، تا پیش از این به عنوان منطقه شناخته میشد، اما سال گذشته با مصوبه وزارت آموزش و پرورش به معاونت اداره کل ارتقا یافت.
وی با اشاره به مشکلات متعددی که در این منطقه وجود دارد، تصریح کرد: از جمله آنها میتوان به قرار گرفتن روستاهای پراکنده در منطقه یک کنکور سراسری اشاره کرد که با پیگیریهای انجام شده، قرار است این مشکل دانشآموزان با اخذ مجوز از سازمان سنجش و سازمان ریاست جمهوری حل شود.
افزایش سرانه فضای آموزشی تبادکان از ۱.۸ متر به ۳ متر
عبدالهی ادامه داد: همچنین در ابتدای سال تحصیلی، ۳۲ پروژه متوقف با حدود ۳۰۰۰ دانش آموز وجود داشت که با برنامهریزی و بررسی وضعیت موجود، اقداماتی برای رفع این مشکل صورت گرفت.
وی ادامه داد: در این راستا، نمایندگی مجموعه خیرین مدرسهساز در منطقه راهاندازی شد و تاکنون ۴۰ مدرسه جدید افتتاح شده و ۴۰ مدرسه دیگر در دست ساخت است. این اقدامات منجر به افزایش سرانه فضای آموزشی از ۱.۸ متر به سه متر شده است. همچنین، از دیگر مشکلات منطقه، کمبود سرانه فضای ورزشی بود که با افتتاح ۱۳ چمن مصنوعی، سه سالن ورزشی و اولین استخر آب گرم سرپوشیده، این سرانه ۶ برابر شده است.
تجهیز۲۳ مدرسه روستایی به سیستم گرمایشی متمرکز
معاون مدیرکل آموزش و پرورش، اظهار کرد: در حوزه مراکز اختلالات یادگیری، یک مرکز جامع جدید و یک مرکز مشاوره جدید تأسیس شده است، همچنین، ۲۳ مدرسه روستایی به سیستم گرمایشی متمرکز مجهز شده و ۳۱ مدرسه نیز از سیستم غیرمتمرکز به متمرکز و شوفاژ تبدیل شدهاند.
وی تصریح کرد: ما در تبادکان ثبتنام شناور داریم که همیشه اولیائی از مناطق مختلف میآیند و بیشترین اتباع خارجی را در تبادکان داریم.
مدیر آموزش و پرورش تبادکان در ادامه این نشست به اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف اشاره کرد و گفت: ما توانستهایم تعداد مدارس با محوطه خاکی را کاهش داده و سرویس بهداشتی مناسب برای تمامی مدارس فراهم کنیم. تاکنون ۲۲ مدرسه مختلط روستایی که دو نوبته بودند، تک شیفته شدهاند و تلاش داریم این تعداد را به صفر برسانیم. بنابراین، ایجاد مراکز پرورشی، دارلقرآن و مراکز اختلالات از اقدامات جدید در منطقه تبادکان بود.
جذب بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان اعتبار در هر سال برای تعمیر و تجهیز مدارس اتباع
وی اضافه کرد: یک مرکز آموزشی رفاهی با مشارکت خیرین احداث شده است که درآمد حاصل از آن صرف دانشآموزان و فرهنگیان مستمند خواهد شد، همچنین یک مدرسه ۶ کلاسه که به مدت ۶ سال تعطیل بود، بهسازی و افتتاح شده است. با استخدامهای جدید، وضعیت نیروی انسانی بهبود یافته است، اما همچنان با کمبود مواجه هستیم و گاهی مجبور به تبدیل کلاسهای بالای ۹ نفر به دو کلاس میشویم.
عبدالهی تصریح کرد: طرح شورای فرهنگی ایران قوی در تمامی مدارس اجرا میشود و فعالیتهای فرهنگی و تبیین ارزشهای دینی و انقلابی در دستور کار قرار دارد. درخصوص طرح کیفیت بخشی آموزشی، این طرح با هدف ارتقای سطح آموزشی در حال اجرا است و ۸۵ گروه جهادی در زمینههای مختلف به دانشآموزان خدمات ارائه میدهند.
عبدالهی با بیان اینکه اولین پذیرش دانشآموزان حاشیه شهر در رشتههای پزشکی حاصل شده، افزود: برای اولین بار، دانشآموزی در حاشیه شهر (بلوار توس) در رشتههای پزشکی پذیرفته شده است.
وی با اشاره به استفاده از اعتبارات بینالمللی برای مدارس اتباع، مطرح کرد: دو مدرسه ۱۲ کلاسه با اعتبارات بینالمللی برای اتباع ساخته شده است و بالغ بر ۱۰ میلیارد تومان در هر سال برای تعمیر و تجهیز مدارس اتباع جذب شده است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت