🔷 جناب آقای طهماسبی با دو ویژگی:
۱_بومی بودن(شناخت آمایش سرزمینی و پتانسیل های استان)
۲_داشتن سابقه حکمرانی(از جمله فرماندارانی و استاندارانی نبود که سابق یک بخشداری را هم در کارنامه خود نداشتند)
گلستان که شروع استان شدنش را در سال ۱۳۷۶ تجربه کرده بود، تاکنون به خود ۳ سرپرست و ۷ استاندار را در مدیریت عالی استان دیده بود.(از ۲ ماه تا ۴ سال)
🔶برخی بومی و برخی غیر بومی؛ برخی وابسته به جریانات چپ پس از انقلاب و برخی از اندیشه راست سنتی و یا مدرن بودند.
🔺دوران همگی به اتمام رسید، حال این آمارهای رسمی و در کنار آن نظر عموم مردم استان است که می گویند، آن مدیریت عالی دولت در استان خوب عمل کرد یا ضعیف، مردمی بود یا دست نیافتنی، برای استان کار کرد یا برای ...
نتیجه و برایند تلاش همگی آن بزرگواران شد استان پنجم یا ششم محروم کشور مطابق با گزارشات مرکز پژوهش های مجلس و سازمان ملی آمار.
🔻پای حرف هر یک از استانداران گذشته هم که بنشینم کتابی عریض تر و قطورتر از یک کتاب مرجع کتابخانه می آورد که زمان مدیریت من چنین شد و چنان، اما باید دید که اگر چنین بود چرا حال دل گلستان چندان خوب نیست، پس منظور تحول و ایجاد پروژه های تحولی سنگین، ملی و بالا بردن محسوس آمار درآمدی خانوار گلستان در کنار ارتقاع مشهود فرهنگ، بهداشت، آموزش و... است واِلا رشد آهسته در تمام دوران اتفاق افتاده است.
☑️ و اما چند نکته با توجه به گذشته استان و مدیریت عالی در آن:
1⃣ در چینش حلقه اول و اطرافیانتان دقت مکفی نموده و نظارت نمایید، نکند خدایی ناکرده این حلقه سدی مابین شما و مردم گردند.
2⃣ فرمانداران به عنوان نماینده عالی دولت و شما در شهرستان را از افراد مدیر و مدبر، جامع نگر و بابرنامه انتخاب نمایید.( ضمناً فرمانداران نباید از افراد درون گرا و پُراسترس باشند)
3⃣ تصمیم غلط تصمیم سازان و تصمیم گیران از عدم اشرافیت موضوعی و میدانی می آید، جلسات مکرر و مدیریت از اتاق دربسته منجر به محاسبات غلط می گردد، جلسات سطح پایین تر را به معاونین و مدیرکل های ستادی واگذار، خلاصه گزارش را دریافت، بیشتر در میدان و مردم باشید و این سبک را به فرمانداران خود نیز ابلاغ نمایید.
4⃣ جلسه کار نیست و همه فعالیت خود را در جلسات خلاصه ننمایید، بلکه هماهنگی، تقسیم کار و پیگیری امورات در جلسات باید باشد و کار در میدان، حوزه و در کف استان اتفاق میافتد.
5⃣ به رویش ها توجه کنید و از میان آنان از پتانسیل شایستگان و متخصصان آنها بهره ببرید.
6⃣ وفاق ملی رئیس جمهور پزشکیان واقعاً زیباست، شما هم بکوشید در استان این وعده را پیاده سازی نمایید.
7⃣ استفاده از تجربیات مدیران موفق پیشین، پیامبر ما در جنگ احزاب مشورت و استفاده از تجربیات دیگران را به ما آموخت.
8⃣ دوری از افراط و تفریط
تجربه ۴۵ ساله انقلاب بیانگر این نکته است که کم اهمیت بودن به مسائل کشور و تند و رادیکال رفتار داشتن، موجب ضرر به خود، مدیریت، جریان فکری و درنهایت مردم می شود.
9⃣ اولین وظایف مدیران احصاء نظام مسائل، اهمیت، اولویت آنان و برنامه ریزی کوتاه، میان و بلند مدت، ذیل اسناد بالادستی نظام در استان، شهرستان، بخش و در ادارات تخصصی می باشد.
🔟 بررسی عقب ماندگی از برنامه ششم توسعه و یافتن راهکار پژوهشی، میدانی_کتابخانه ای برای صعود در رسیدن اهداف ترسیم شده در آن از سطح استان تا بخش.
1⃣1⃣ در انتصاب ها بر اساس نظام شایسته سالاری از مرکز، غرب و شرق؛ آقایان و بانوان؛ اقوام مختلف و حاضر در استان، مذاهب مختلف استفاده گردد؛ اما هیچ وقت الزام نشود که فلان اداره یا فلان پست را حتماً یکی از افراد خاص فوق، منتصب گردد، چرا که تجربه سالهای پیشین مشاهده گردیده شد که کیفیت فدای کمیت گردید و فرهنگ سازمانی در آن دستگاه ها به شدت تنزل یافت.
12 از دید رهبر معظم انقلاب، فرهنگ و آموزش مهمترین حوزه است، ایشان در سال ۱۳۹۴ مهمترین نفوذ را " فکری و فرهنگی" بیان نمودند، این حوزه علاوه بر تربیت نسل و بالا بردن فرهنگ عمومی جامعه؛ بر دیگر حوزه های دیگر نیز اثر دارد و فرهنگ سیاسی، فرهنگ اقتصادی و فرهنگ امنیتی را در جامعه می تواند بالا برده تا مسائل این سه حوزه تا حدود زیادی مرتفع گردد؛ لذا با وسواس، مدیرانی با برنامه، طراح و برنامه ریز و با اشرافیت بالا و سپس توانمند در امر اجرا و نظارت را در این حوزه انتخاب گردد.
13 این فرصت خدمت را غنیمت شمرده، خدمتی شایسته نمایید و در نظر دارید که خیلی زود دیر می شود.
و من الله التوفیق
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم