با گسترش تهدیدات موشکی ایران و گروه‌های مقاومت؛

موشک‌های ایرانی چگونه تل‌آویو را به تکاپوی کمک از آمریکا انداخت؟

با گسترش تهدیدات موشکی ایران و گروه‌های مقاومت، سامانه‌های دفاعی پیشرفته جهان با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده‌اند که نیاز به توسعه فناوری‌های نوین را بیشتر از پیش نمایان می‌کند.
با گسترش تهدیدات موشکی ایران و گروه‌های مقاومت، سامانه‌های دفاعی پیشرفته جهان با چالش‌های جدیدی روبه‌رو شده‌اند که نیاز به توسعه فناوری‌های نوین را بیشتر از پیش نمایان می‌کند.
کد خبر: ۱۴۸۱۸۰۷

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از مهر به نقل از الجزیره در شامگاه اول اکتبر گذشته در حالی که ایران به واکنش موشکی خود به حملات صهیونیست‌ها به اراضی خود پاسخ می‌داد، آژیر‌های هشدار در سرتاسر اراضی اشغالی به صدا درآمدند.

با وجود تلاش‌های گسترده برای مقابله از سوی سیستم‌های دفاع هوایی رژیم صهیونیستی که از سوی قدرت‌های غربی و منطقه‌ای، به‌ویژه ایالات متحده، پشتیبانی می‌شد، بیشتر موشک‌های عملیات «وعده صادق‌۲» به اهداف خود رسیدند.

شهرک‌نشینان صهیونیست لحظه سقوط موشک‌ها را با ترس و وحشت شدید تصویربرداری کردند و فلسطینی‌ها در کرانه باختری، غزه و داخل سرزمین‌های اشغالی نیز این صحنه‌ها را تصویربرداری کردند و از صدای انفجار‌ها خوشحال شدند، در حالی که اردنی‌ها نیز این صحنه‌ها را به وضوح تماشا کردند.

ایران از موشک‌های بالستیک و هایپرسونیک در این عملیات استفاده کرد که توانستند در کمتر از ۱۵ دقیقه به اهداف خود برسند، که این امر توانایی موشک‌ها را برای عبور از پدافند رژیم صهیونیستی تقویت کرد.

در همان زمان، بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، مدعی شد که «ایران مرتکب اشتباه بزرگی شده است»، اما آنطور که تل‌آویو تهدید کرده بود، پاسخ رژیم صهیونیستی به آن گستردگی نبود، زیرا دیگر محاسبات تغییر کرده بود.

در پی این عملیات، رژیم صهیونیستی متوجه شد که نمی‌تواند با امواج حملات موشکی از این نوع بدون افزایش حمایت‌های آمریکا مقابله کند. بنابراین، در ۱۳ اکتبر، وزارت دفاع آمریکا از قصد خود برای استقرار سامانه دفاع هوایی «تاد» (THAAD) برای مقابله با موشک‌های بالستیک برد بلند در اراضی اشغالی به همراه استقرار نظامیان آمریکایی که بر نحوه عملیات آن نظارت خواهند کرد خبر داد.

پنتاگون استقرار این سامانه در اراضی اشغالی را به‌عنوان «کمک به تقویت دفاع‌های هوایی اسرائیل پس از حملات بی‌سابقه ایران علیه اسرائیل در ۱۳ آوریل و بار دیگر در اوایل اکتبر» توجیه کرد. یک هفته بعد، لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، اعلام کرد که ارتش این کشور سامانه پیشرفته ضد موشک خود را به رژیم صهیونیستی فرستاده است و اکنون در محل خود مستقر شده است.

با وجود اینکه ارتش اشغالگر از سیستم دفاع هوایی پیچیده‌ای برخوردار است، و سامانه دفاع موشکی آن از چندین لایه تشکیل شده که هر کدام برای مقابله با تهدیدات خاصی در ارتفاعات و دامنه‌های متفاوت طراحی شده‌اند، رژیم صهیونیستی نتوانست تنها به مقابله با موشک‌های ایرانی بپردازد.

به‌عنوان مثال «گنبد آهنین» برای مقابله با تهدیدات کوتاه‌برد مانند موشک‌ها، گلوله‌های توپخانه‌ای و خمپاره‌ها طراحی شده است و معمولاً اهداف خود را در فاصله‌ای بین ۴ تا ۷۰ کیلومتر رهگیری می‌کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها