بدالحکیم آق ارکاکلی عصر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران اظهار کرد: احساس امنیت سرمایه گذاری در شهرستان گنبدکاووس وجود ندارد و هر سرمایه گذاری که به این شهرستان و استان پا میگذارد بخاطر حمایت نشدن در استان پشیمان می شود و به استان دیگری میرود.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی افزود: استان یزد، یک استان خشک و بی آب است اما صنعتی محسوب می شود در صورتی که گلستان با توجه به قرار گرفتن در کنار دریا نتوانسته به یک استان صنعتی تبدیل شود.
وی تصریح کرد: نمایندگان در گذشته و حال نتوانستند گنبد را به درستی در سطح ملی معرفی کنند.
آق ارکاکلی ادامه داد: مجوز دانشکده پرستاری در دوره نمایندگان گذشته اخذ شده اما کاری برای ادامه روند ساخت صورت نگرفته است.
وی اضافه کرد: مجوز بیمارستان ۸۰۰ تختخوابی گنبدکاووس سال ۹۰ در بخش بهداشت و درمان اخذ شد اما برای احداث آن کاری انجام نشد.
آق ارکاکلی بیان کرد: تمامی شهرکهای صنعتی شهرستان مشکل فاضلاب دارند، اما موافقت اصولی آن برای حل این معضل گرفته نشده است.
وی گفت: تا زمانی که نمایندگان پیگیر حل مسائل نباشند هیچ وزیر و مسئول استانی به نماینده نمی گوید که مشکلات را حل کنند و اگر به دنبال این هستیم که وزیر و یا مسئولی به سراغ ما برای حل مشکلات در استان وارد شود هرگز چنین اتفاقی نخواهد افتاد.
آق ارکاکلی افزود: در سطح استان بلد نیستیم حرف بزنیم بدلیل مشکلی که داریم و با همدلی و وفاق در کنار یکدیگر نمی توانیم صحبت کنیم.
وی اظهارکرد: وقتی در سطح استان نمیتوانیم دیده شویم در سطح کشور هم نمی توانیم صحبت کنیم و حق خود را دریافت کنیم.
وی اضافه کرد: یکی از چالشها در استان این است که مسئولین، نمایندگان ومردم نمی توانیم همدیگر را تحمل کنیم، اکنون مدت ۶ ماه از نمایندگی نمایندگان این دوره گذشته است و در ۴۶ ماه آینده هم اگر کاری صورت نگیرد، خواهد گذشت.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: بهتر است که نمایندگان دوره های گذشته با نمایندگان حال در کنار هم جمع شوند و به حل معضلات استان کمک کنند.
گلستان نماینده ای در وزارت خانه ها ندارد
وی عنوان کرد: استان دچار چالش تنش آبی شدید در سطح کشور است و مبلغی که برای سهم چهار استان پرچالش کشور در نظر گرفته شد افزون بر ۵۰ هزار میلیارد تومان برای کشور است که سهم گلستان از این مبلغ تنها ۱۰۰ میلیارد تومان است که این واقعا برای استان نگران کننده است.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: جای نگرانی است که هیچ فردی از استان را در وزارتخانه های کشور نداریم که صدای گلستان در دولت باشد.
وی گفت: در این مدت ۲۵ سال که از استان شدن گلستان میگذرد با عملکرد ضعیف مدیران شکست خوردیم که از ۱۹ وزیر کابینه دولت یک وزیر، معاون وزیر و حتی مدیر کل یک نفر از گلستان نیستند در صورتی که بیشترین رأی به پزشکیان رئیس جمهور را در گلستان بوده است.
در این مدت ۲۵ سال که از استان شدن گلستان میگذرد با عملکرد ضعیف مدیران شکست خوردیم که از ۱۹ وزیر کابینه دولت یک وزیر، معاون وزیر و حتی مدیر کل یک نفر از گلستان نیستند در صورتی که بیشترین رأی به پزشکیان رئیس جمهور را در گلستان بوده است
مدرسه بی معلم کار بزرگی نیست که استاندار گلستان مطرح می کند!
آق ارکاکلی افزود: استاندار و مدیر کل آموزش و پرورش در جلسات می گویند هیچ مدرسه ای بدون معلم در سطح استان نداریم این کار بزرگی نیست که مطرح می کنند در صورتی باید بیایند این را عنوان کنند که هیچ دانش آموز بدون صندلی و مدرسه و کلاس کانکسی در سطح استان نداریم.
وی از احداث تحویل ۲۱ مدرسه ناتمام در سطح شهرستان گنبدکاووس خبرداد و تصریح کرد: خیرین در گنبدکاووس ۱۰۰ درصد به تعهدات خود عمل کردند اما دولت یک درصد هم به تعهد خود برای احداث و کمک به مدارس عمل نکرده است.
وی با بیان اینکه بیان ضعف ها به تنهایی هنر نیست، ادامه داد: میتوانستم بارها در فضای مجازی صحبت کنم اما این کار را نکردم چرا که ضعف ها را گفتن به تنهایی نشستن، صحبت کردن و نوشتن هنر نیستند.
نماینده مردم گنبدکاووس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: تمامی تالاب های استان به دلیل مشکلات بی آبی خشک شده و در آنجا ایستگاه پمپاژ زده شده است.
وی با بیان اینکه ۹۸ درصد منابع آبی استان از ذخایر منابع آب زیرزمینی تامین می شود، گفت: اگر سد چایلی و سد نرماب به بهره برداری نرسد در منابع آبی استان فاجعه رخ خواهد داد.
آق ارکاکلی خاطرنشان کرد: مسوولان متولی باید هر چه سریعتر نسبت به تکمیل پروژه های آبی گلستان از جمله سد نرماب، چهل چای مینودشت و چایلی مراوهتپه اقدام کنند در غیر این صورت در سال آینده با بحران آب آشامیدنی هم مواجه خواهیم شد.
وی به خطر فرونشت زمین در گلستان اشاره کرد و ادامه داد: مطابق داده های موجود ۲۵ درصد مساحت استان به سبب برداشت های بی رویه آب از منابع زیرزمینی در خطر فرونشست قرار دارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد