به گزارش جامجمآنلاین به نقل از خبرگزاری «سما»، سازمان حفاظت محیط زیست فلسطین در بیانیهای افزود: این میزان بمب که ارتش رژیم صهیونیستی بر روی باریکه غزه ریخته بیش از بمبهایی است که در جنگ جهانی دوم استفاده شده بود.
در این بیانیه که به مناسبت «روز جهانی جلوگیری از تخریب محیط زیست در جنگها و درگیریهای مسلحانه» صادر شد، آمده است: بمباران مستمر نوار غزه توسط رژیم صهیونیستی باعث تخریب مناطق وسیعی از زمینهای کشاورزی و آلودگی خاک به مواد شیمیایی سمی میشود.
سازمان حفاظت از محیط زیست فلسطین با اشاره به اینکه استفاده از فسفر سفید در سلاحها و موشکها اجزای محیط را هدف قرار میدهد و باعث آسیب جدی به محیط زیست، زندگی انسان و موجودات زنده میشود و به همین دلیل قوانین بین المللی استفاده از آنها را ممنوع کرده است، افزود: رژیم صهیونیستی در حملات مستمر خود به نوار غزه از انواع سلاحهای ممنوعه و موشکهای دارای فسفر سفید استفاده کرده است.
بیانیه حفاظت از محیط زیست فلسطین اشاره کرد که آسیبهای وارده به زیرساختهای منابع آبی منجر به نشت آبهای آلوده به حوضههای آب زیرزمینی شده و هشدار دهنده ایجاد فاجعهای بهداشتی و زیست محیطی است که صدها هزار نفر از نسلهای آینده ساکنان را تهدید میکند.
حفاظت محیط زیست فلسطین در مورد کرانه باختری گفت که مستعمرات (شهرکهای صهیونیست نشین) و پادگانهای نظامی ارتش رژیم صهیونیستی خطر بزرگی برای محیط زیست فلسطین است، زیرا مناطق وسیعی از زمینهای کرانه باختری در معرض تصرف، کَند و کاو، ریشه کن کردن درختان و چرای بیرویه است.
این بیانیه با اشاره به اینکه زبالههای حاصل از پادگانهای ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری باعث آسیب به منابع آب و آلودگی هوا و در نتیجه تشدید تخریب محیط زیست میشود، افزود: تخمین زده میشود که مستعمرات (شهرکهای صهیونیستنشین) سالانه حدود ۴۰ میلیون متر مکعب فاضلاب تصفیه نشده را به سرزمینهای فلسطین پمپاژ میکنند.
سازمان حفاظت محیط زیست فلسطین از سازمان ملل و جامعه جهانی خواست براساس قوانین بین المللی از جمله پروتکل ژنو و «کنوانسیون منع استفاده از فناوریهای اصلاح محیط زیست برای مقاصد نظامی و جلوگیری از تخریب محیط زیست در درگیریهای مسلحانه»، اقدامات فوری برای توقف حملات کنونی ارتش رژیم صهیونیستی و جلوگیری از بهره برداری از محیط زیست برای اهداف نظامی این رژیم اتخاذ کنند.
این سازمان همچنین خواستار شفافیت و مستندسازی تخلفات زیست محیطی توسط رژیم صهیونیستی در سرزمینهای فلسطینی شد، زیرا آسیبهای زیست محیطی توسط رژیم اشغالگر اسرائیل، خطر جدی برای سلامت فلسطینیان و تهدیدی برای آینده کل منطقه است.
سازمان حفاظت از محیط زیست فلسطین تاکید کرد که حفاظت از محیط زیست تنها یک گزینه ثانویه یا یک موضوع حاشیهای نیست، بلکه یک حق اساسی است که با حق برخورداری از یک محیط پاک و ایمن خالی از آلودگی مرتبط است.
این بیانیه افزود: هرگونه سهل انگاری یا غفلت در این حق، بشریت را در معرض پیامدهای فاجعه باری قرار میدهد که آینده محیط زیست را با خطری واقعی تهدید میکند و جبران آن دشوار است.
رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵ مهر ۱۴۰۲) جنگ ویرانگری را علیه ساکنان نوار غزه به راه انداخته که بر اثر آن، افزون بر ویرانیهای عظیم و قحطی مرگبار بیش از هزاران فلسطینی که بیشتر آنها زن و کودک هستند، شهید و زخمی شده اند.
تل آویو با تحقیر جامعه بین المللی و نادیده گرفتن قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل برای توقف فوری جنگ و دستورات دیوان بین المللی دادگستری برای اتخاذ تدابیری جهت جلوگیری از اقدامات نسل کشی و بهبود وضعیت فاجعه بار انسانی در نوار غزه همچنان به جنایات نسل کشی علیه ساکنان این منطقه ادامه میدهد.
با وجود همه این جنایتها، رژیم صهیونیستی اعتراف کرده که پس از ۱۲ ماه جنگ، هنوز نتوانسته به اهداف خود از این جنگ، یعنی نابودی جنبش حماس و بازگرداندن اسیران صهیونیست از نوار غزه برسد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم