به گزارش جامجمآنلاین، آنچه امروز در برلین و دیگر شهرهای آلمان شاهد هستیم، انعکاسی از یک سیاست فرهنگی کلان و در عین حال خطرناک محسوب میشود که نباید به سادگی از کنار آن گذشت. اسلام ستیزی گسترده دولت و احزاب آلمانی، خود را در نوع مواجهه نژادپرستان و آزادی عمل آنها در اعمال خشونت علیه مسلمانان نمایان ساخته است. نگرانی رهبران مسلمان در آلمان نسبت به استمرار این روند نیز در رویکرد دولت و نهادهای امنیتی و پلیسی این کشور در قبال اسلام هراسی و اسلام ستیزی کمترین تاثیری نداشته و بالعکس، منجر به وقاحت بیشتر آنها شده است. به عنوان مثال، کمال ارگون، رئیس کل تشکیلات اسلامی «ملی گوروش» که مرکز آن در کلن آلمان قرار دارد با تاکید بر افزایش حملات به مساجد در آلمان، تأکید کرد که آمار شناسایی و بازداشت عاملان این حملات علیه نهادهای اسلامی توسط پلیس بسیار پایین است.
کار به جایی رسیده که رسانههای رسمی دولت آلمان از جمله دویچه وله نیز اسلام ستیزی در آلمان را نه یک "ادعا"، بلکه یک"روند" قلمداد میکنند. تحقیقات تازه نشان میدهد که نگرش خصمانه در برابر مسلمانان در بخشهای وسیعی از آلمان مشهود است و این یک واقعیت روزمره است. از هر دو نفر در این کشور، یک نفر با اظهارات ضد مسلمانان موافق است.
در پارلمان آلمان (بوندس تاگ) نیز این روند بسیار پررنگ است. حزب جایگزینی برای آلمان (AFD)، "مانیفیست آشکارا بر ضد مسلمانان" را در پارلمان فدرال این کشور یا "بوندستاگ" به پیش میبرد و در این مسیر از حمایت آشکار ومخفی دیگر احزاب مانند سوسیال دموکرات، دموکرات مسیحی، دموکراتهای آزاد و سوسیال مسیحیها نیز برخوردار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم