به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین - خوزستان،عبدالله افرازه شهاوند صبح امروز (سه شنبه 27 شهریور) در نشست شورای فرهنگی، اجتماعی، سلامت و خانواده خوزستان که در سالن مدیریت بحران استانداری برگزار شد ضمن تبریک هفته وحدت بیان کرد: مداخلهگری در آسیبهای اجتماعی در حوزههای دانش آموزی و دانشجویی یکی از مهمترین موضوعاتی است که دغدغه همه است و در چند سال اخیر توسط سازمان اجتماعی کشور، اهتمام بیشتری داده شده است.
وی با بیان اینکه مساله مذکور کار پیچیدهای است، تصریح کرد: ورود به آسیبهای اجتماعی بسیار سختتر از مشکلات عمرانی، اقتصادی و دیگر موضوعات است که نیاز به طراحی، دقت و ظرافت دارد.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان گفت: مداخلهگری در آسیبهای اجتماعی سنگین اما ضروری است که باید با برنامه و طراحی درست و دقیق در این زمینه کار شود.
شهاوند افزود: در چند مدت اخیر نسبت به سالهای گذشته اعتبارات خوبی از سوی سازمانهای اجتماعی کشور تقسیم و تخصیص داده شده تا دستگاهها بتوانند در این مساله ورود داشته باشند.
وی با اعلام اینکه ضرورت دارد هر اداره و سازمان نسبت به مسئولیتهای اجتماعی و فرهنگی اهتمام جدی داشته باشند، عنوان کرد: در اداره کل امور اجتماعی استانداری خوزستان بر طرحها و اعتبارات هر چند جزئی نظارت داشته باشند تا کار دقیق و منسجمی پیش رود.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان با اشاره به حوزه دانشگاهها و آموزش و پرورش که معطوف به آسیبهای اجتماعی است، گفت: قطعاً در گام نخست شناسایی و اولویت بندی آسیبها برای مداخلهگری درست بسیار مهم است. دانشگاهها و آموزش و پرورش اولویتها را بدانند تا در خصوص چه موضوعی بیشتر طرح و برنامه داشته باشند، البته کار در حال جلو رفتن است که امیدواریم خروجی خوبی داشته باشیم.
شهاوند ادامه داد: برنامههای خوبی در این نشست توضیح داده شد که طرحهای خیلی خوبی هستند و انشا الله حداقل ۵۰ درصد این موارد را بتوانیم اجرا کنیم که در این صورت کار بزرگی است و برکاتی خواهد داشت. هر جا کار کردیم ثمره آن را دیدهایم و هر جا توجه نداشتهایم هم موفق نبودهایم.
وی با بیان اینکه برای اجرای برنامهها در کنار دستگاههای مربوطه هستیم، اظهار کرد: دستگاههای دیگر نیز هم افزایی داشته باشند و هر کدام اعم از سازمان تبلیغات اسلامی، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری، حوزه علمیه، رسانه ملی، دیگر رسانهها و.... که توانایی دارند کمک کنند چرا که این هم افزایی ضرورت دارد.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان در خصوص مراکز مشاوره آموزش و پرورش و دانشگاه عنوان کرد: حتماً برنامه و بودجه در این خصوص کمک کنند و تاکید شده هر شهرستان حداقل یک مرکز مشاوره داشته باشد. حتی اگر لازم است شرکتهای دیگر پای کار بیایند، کمک کنند تا کار بهتر پیش رود.
شهاوند بیان کرد: آموزش و پرورش در خصوص مسائل فرهنگی و پرورشی جلسهای بگیرند و اگر جایی نیاز به کمک دستگاههای مربوطه است، این کار صورت گیرد و هم افزایی داشته باشند تا از ظرفیت یکدیگر به ویژه در استفاده از شیوهها و کارشناسیها استفاده کنند چرا که گاهی یک طرح خوب است اما اجرای آن خوب نیست.
به گفته معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان، در سالهای گذشته حوادثی در حوزه سلامت داشتیم که حتماً بدون حساسیت و با ظرافت مدیران، حراستها و مدیران توجیه شوند تا سردرگم نباشند.
شهاوند در خصوص کمبود معلم گفت: قرار شد از ظرفیت دانشگاه فرهنگیان استفاده شود. همچنین گزارشی با امضای استاندار نوشته و به وزیر آموزش و پرورش ارائه شود تا بتوان از دانشجو معلم سال آخر کمک گرفت و مجوزهای لازم نیز صادر شود.
وی با اشاره به اقدامات نوسازی مدارس خوزستان، بیان کرد: چند پروژه توسط این دستگاه وجود دارد که بیش از ۹۵ درصد پیشرفت داشتهاند، اینها حتی با ۲ هفته تأخیر در سال تحصیلی جدید مورد استفاده قرار گیرند، در حوزه برنامه و بودجه هم هر جا امکان کمک وجود دارد، انجام شود تا مشکل حل شود.
معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان افزود: دانشگاه فرهنگیان جذب دانشجو داشته اما به دلیل نداشتن مکان برای اسکان و کلاس، حدود یک هزار و ۵۰۰ دانشجو را به استانهای مجاور فرستادهاند.
شهاوند اظهار کرد: در خصوص اعتبارات مصوب از محل مسئولیتهای اجتماعی نیز گزارشی تهیه و برای وزارت نفت ارسال شود و اهمیت مساله بیان شود تا به نوسازی مدارس هم کمک شود.
وی گفت: در خصوص صدور مجوز مدارس جدید، حتماً آموزش و پرورش به تراکم خیابانها و مجاورت مدارس دقت داشته باشند.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد