مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی:

دانش بنیان ها برای استفاده از اعتبار مالیاتی پتروشیمی ها به تولید بار اول ورود کنند

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: دانش بنیان ها خود باید به تولید بار اول ورود کنند تا از اعتبار مالیاتی پتروشیمی ها بر اساس تبصره 11 برخوردار شوند.
کد خبر: ۱۴۶۸۸۹۴

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین - خوزستان، پیام برزگر درنشست خبری که به مناسبت گرامیداشت روز خبرنگار برگزار شد ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی، اظهار کرد: خبرنگار، خبرنگاری و کار رسانه ای در حوزه تبیینی که شاید از مهم ترین نیازهای جامعه امروز بوده، و هم در حوزه مطالبه گری اثرگذار است؛ کار اقتصادی اگر بدون توجه به مسائل فرهنگی و رسانه ای صورت گیرد، نه تنها مانایی و پویایی اش کمتر می شود، بلکه اثربخشی آن در حوزه مطالبه گری در جامعه کمترمی شود.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی گفت: کارفرهنگی همچنین می تواند از انحرافات و فسادهای مختلف جلوگیری کند و با تذکر به موقع نیز به خرد اجتماعی کمک کند تا حداقل از دوباره کاری ها و از بین رفتن سرمایه جلوگیری شود، همچنین بتوانیم به اهداف و برنامه ها دسترسی داشته باشیم لذا همه باید به خبرنگاری که اهمیت سلامت، وابستگی و خدمت گزاری اش به مردم کاملا مشخص و مبرهن است، کمک کنیم تا بُعد تبیینی و مطاله گری خبرنگاری به بهترین نحو در منطقه ما اتفاق بیفتد.

 

وی با اشاره به طرح توسعه موصون به پیشرفت امید، بیان کرد: طرح مذکور از مهمترین اهداف است که سال گذشته مطرح شد، در زمینه های میراث فرهنگی، منابع طبیعی، محیط زیست و پدافند غیرعامل دچار کاستی بود که با شهادت رئیس جمهور در کار وقفه ایجاد شد و در فرصت، سه مورد از کاستی ها برطرف شد.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی ادامه داد: اجرایی شدن این طرح به اشتغال، افزایش زنجیره ارزش در آینده نزدیک و ارز آوری برای منطقه و کشور را به همراه خواهد داشت. نگاه ما باید در توسعه ملی و منطقه باشد زیرا حجم سرمایه ای که در طرح های پتروشیمی وجود دارد در حدی نیست که در منطقه و استان باشد، از سوی دیگر باید بومی و منطقه ای باشد تا مسائل محیط، اشتغال و مسئولیت های اجتماعی منطقه در نظر گرفته شود.

 

استفاده از توان داخلی برای اثربخشی بیشتر

برزگر با اعلام اینکه طرح توسعه منطقه ویژه اقتصادی از سال 95 آغاز شده، عنوان کرد: در سال های 1401 و 1402 سعی کردیم با جدیت طرح را پیگیری کنیم، مسائل مختلفی را پیش رو داشتیم که با پیگیری های انجام شده، پشتیبانی های وزارت نفت و بدنه دولت سیزدهم، کارها به خوبی پیش رفت و شاید سال گذشته کمتر کاری با این وسعت در منطقه انجام شد، البته از توان داخلی استفاده کرده ایم تا اثربخشی را بیشتر کنیم اکنون این پروژه به کلنگ زنی نزدیک خواهد بود.

 

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه مسئولیت های اجتماعی، گفت: مطالعات خوبی در این زمینه صورت گرفته، از خروجی های گذشته استفاده کرده و با مدیران و مردم نیز مصاحبه داشته ایم تا بتوانیم مسیر مناسب تری را انتخاب کنیم.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه آذرماه 1401 مسیر نسبتا خوبی انتخاب شد، اظهار کرد: از سوی شورای سیاست گذاری 52 پروژه تعریف شد و در دستور کار قرار گرفت که با همه فراز و نشیب ها تا امروز حدود 23 پروژه انجام شده، 27 پروژه تکمیل اعتبار شده و مابقی نیز در حال طی کردن پروسه هستند.

 

برزگر اضافه کرد: شورای سیاست گذاری امسال رویکرد دیگری مد نظر قرار داده و گویا کلید زدن پروژه های زیرساختی تر و بزرگ تر را هدف گذاری کرده است. کلیات مسائل با شورای راهبری و نمایندگان مطرح شده تا بتوانیم پس از بحث و بررسی بیشتر، تصمیم قابل اجرایی بگیریم که نه تنها برای مردم خوب باشد بلکه به عنوان جزئی از بدنه شهرستان قرار گیرد.

 

وی با  اعلام اینکه پروژه محور شدن و اختصاص پروژه به پتروشیمی کار را کانالیزه تر می کند، بیان کرد: توسط این سازمان حدود 107 مدرسه ساخته شدهاست. همچنین در حوزه زیست محیطی سعی شده با اقتدار حاکمیتی بیشتر، کار پیش رود.

 

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی با بیان اینکه شرکت ها، استان ها و کشور در حوزه زیست محیطی تقریبا متعهدانه عمل کرده کرده اند، تصریح کرد: این اقدام اثرات خوبی داشته و در آینده نیز بیشتر خواهد شد. همچنین درحوزه تصفیه آب و پساب نیز اقداماتی خوبی صورت گرفته است.

 

برزگر گفت: حدود 3 هزار میلیارد تومان پروژه در حال انجام است و 2 هزار میلیارد تومان نیز طرح های مطالعاتی در حال انجام است.

 

وی با اشاره به کاشت قریب به یک هزارو 100 درخت حرا در 2 سال گذشته، افزود: این کاشت مجدد آغاز شده و در اکوسیستم دریا ادامه دارد زیرا منشا اثرات خوبی برای آبزیانف شیلات، منطقه و دفع آلایندگی منطقه دارد.

 

کاشت 5 هکتار درخت در کانون ریزگردها

به گفته مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در خصوص خشکی تفاهم نامه ای با محیط زیست و منابع طبیعی امضا شده که بر اساس آن مصوب شده حدود پنج هزار هکتار درختکاری در کانون 6 ریزگرد بین ماهشهر و هندیجان انجام شود تا در آینده اثرات مفیدی در کاهش ریزگردها و بهبود سلامت مردم داشته باشد.

 

برزگر با اعلام اینکه سعی کرده ایم در حوزه سرمایه گذاری و جهش تولید سازمان، اقدامات موثری انجام دهیم، عنوان کرد: با پشتیبانی صحیح از سرمایه گذاران، مردمی بودن و بخش خصوصی، هر ساله نتایج روبه بهبود بوده است؛ در خصوص واگذاری طرح ها در سال 1400 تعداد 19 طرح، سال 1401 تعداد 20 طرح و سال گذشته 22 طرح موافقت وصولی داشته ایم.

 

وی با بیان اینکه بیش از 194 هکتار فعال وجود دارد، اظهار کرد: این مقدار بیش از هفت میلیون تن به ظرفیت تولید اضافه می کند که یک میلیون تن آن در صنایع پایین دستی است.

 

امضای بیش از 200 تفاهم نامه در رویداد پتروفن زون

مدیرعامل سازمان منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی در خصوص رویدادهای پتروفن زون، گفت: در پتروفن زون یک تعداد 24 تفاهم نامه به امضا رسید که 10 قرارداد از آن بیرون آمد و در رویداد دوم 190 تفاهم نامه به امضا رسید که شاید تنها 7 قرارداد وجود دارد. البته برای بهم رسانی شرکت های پتروشیمی و دانش بنیان ها تلاش بسیاری صورت گرفته اما نتوانستیم در این بخش خیلی موفق باشیم.

 

برزگر اضافه کرد: باید تعداد قراردادها بیشتر شود و حداقل 10 درصد صورت گیرد تا پتروفن زون 3 را برگزار کنیم، البته دانش بنیان ها خود باید به تولید بار اول ورود کنند تا از اعتبار مالیاتی پتروشیمی ها بر اساس تبصره 11 برخوردار شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها