در گفت و گوی اختصاصی «جام‌جم» با رئیس پلیس امنیت اقتصادی مطرح شد

آغاز روند استرداد مالک کوروش‌کمپانی‌

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا تشریح کرد

آمارهایی تکان‌دهنده ازجرایم اقتصادی کلان

آخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی و موبایل موسوی، کشفیات مهم در حوزه قاچاق و برخورد با فرار مالیاتی و احتکار مهم‌ترین موضوعاتی است که رئیس پلیس امنیت اقتصادی در نشست خود با خبرنگاران به تشریح آن پرداخت. 
کد خبر: ۱۴۴۹۳۵۱
آمارهایی تکان‌دهنده ازجرایم اقتصادی کلان

سردار حسین رحیمی درباره آخرین وضعیت پرونده کوروش کمپانی گفت: در پرونده کوروش کمپانی پنج نفر از عناصر اصلی شرکت دستگیر شدند و البته این پرونده همچنان باز است و رسیدگی به آن ادامه دارد. وی درباره تعداد شکات پرونده نیز گفت: ما از مردم خواستیم بیایند و شکایت خود را ثبت کنند که تاکنون بیش از‌ ۵۰۰۰ نفر در تهران و شهرستان‌ها شکایت کردند و البته اگر افراد دیگر هم شکایت دارند در تهران می‌توانند به پلیس امنیت اقتصادی فراجا و در شهرستان‌ها به پلیس امنیت اقتصادی استان مراجعه کنند. رحیمی درباره میزان درآمد سلبریتی‌ها از تبلیغات کورورش کمپانی گفت: به جز یکی دو نفر که در تهران یا کشور حضور نداشتند، در مجموع ۲۵‌سلبریتی به پلیس امنیت اقتصادی فراجا احضار شده و وجه دریافتی بابت تبلیغ این شرکت را به حساب قوه‌قضاییه واریز کرده‌اند که جمع آن بالغ بر ۳۵۰‌میلیون تومان بود. البته این چهرها نیز ادعا کردند که برای یک شرکت دارای مجوز قانونی تبلیغ کرده‌ بودند که ادعای درستی است. وی درباره این‌که میزان بدهی و رقم کلاهبرداری شده از سوی مدیر فراری کوروش کمپانی نیز گفت: میزان رقم کلاهبرداری شده تا‌کنون بین ۱۸۰ تا ۲۰۰ میلیارد تومان است. البته این رقم قطعی و نهایی نیست. رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به پرونده‌های فرار مالیاتی گفت: امسال ۳۹۱ نفر به‌دلیل فرار مالیاتی دستگیر و بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان فرار مالیاتی به خزانه کشور برگردانده شد. این آمار از نظر دستگیری ۳۰ درصد و از نظر پرونده‌ها ۱۳‌درصد افزایش را در مقایسه با سال قبل نشان می‌دهد. رحیمی در خصوص برخورد با محتکران هم افزود: ۹۲۲ فقره پرونده در حوزه احتکار تشکیل شده که شش همت ارزش ریالی دارد. در این خصوص ۹۵۹‌نفر دستگیر شدند. وی ادامه داد: در حوزه اخلال در نظام اقتصادی مانند بازار طلا و ارز نیز ۲۶ همت کشفیات داشته‌ایم که در همین راستا ۱۲۳۸ متهم دستگیر شدند که تشکیل پرونده‌ها ۲۲ درصد افزایش داشته است. رحیمی از راه‌اندازی معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال در پلیس خبر داد و گفت: ۲۰ صفحه که در حوزه قاچاق لوازم خانگی فعال بودند، شناسایی و مسدود شدند. رئیس پلیس امنیت اقتصادی درباره برخورد با خودروهای شوتی هم گفت: خودروهای شوتی یک معضل جدی است که به صورت گروهی و بی‌رحمانه در محورهای مواصلاتی حرکت می‌کنند و به‌دلیل رفتارهای غلط ترافیکی آنها ۵۶۴ نفر جان خود را از دست دادند که همکاران پلیس، مردم عادی و برخی از همین دارندگان خودروهای شوتی جزو آن‌هستند. رحیمی در پاسخ به پرسشی درباره این‌که آیا پلیس به موضوع موبایل موسوی که اسپانسر باشگاه استقلال بود نیز ورود کرده یا خیر، گفت: موضوع چند شرکت مطرح بوده و در این موردی که هم اسم بردید، مدیر آن احضار شده و تعهدات لازم از این‌فرد اخذ شده است. 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها