ایشان با بیان اینکه در سامانه رصد اشتغال وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی نیز اشتغال ۵۹۷۰ نفر ثبت شده که بیانگر تحقق ۵۰ درصدی سهمیه ایجاد اشتغال شهرستان در سال جاری است، اظهار داشت: این آمارها بیانگر ظرفیت کم نظیر اسلامشهر در ایجاد اشتغال است.
وی با بیان اینکه در دو سال گذشته تلاش کردیم تا در کنار تولیدکنندگان و صاحبان صنایع در بخش های مختلف باشیم و به رفع موانع فعالیت و مشکلات آنها کمک کنیم، افزود: ایجاد اشتغال یکی از مهمترین دغدغه های خانواده ها محسوب می شود و همه مدیران ادارات باید در این حوزه تلاش مضاعفی داشته باشند.
فرماندار اسلامشهر در ادامه به خلاء فعالیت مؤسسات کاریابی در شهرستان نیز اشاره کرد و گفت: اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی باید با تسهیل، تشویق و نظارت کافی زمینه را برای فعالیت این موسسات در شهرستان فراهم کند.
وی بر ضرورت ارتباط مستمر مجموعه اداره صمت با کارخانجات و واحدهای تولیدی نیز تاکید کرد و ادامه داد: باید شرایط و سازوکاری برای معرفی جوانان بیکار شهرستان به واحدهایی که نیاز به نیروی کار دارند فراهم کنیم، چرا که اولویت اشتغال در کارخانجات و واحدهای تولیدی اسلامشهر با نیروی کار بومی شهرستان است.
نماینده عالی دولت در شهرستان در بخش دیگری از سخنان خود به طرح مشکلات و موانع پرداخت تسهیلات اشتغال آفرینی در شعب مختلف بانکهای شهرستان در این جلسه پرداخت و افزود: علاوه بر تسهیلاتی که توسط بانکها پرداخت می شود باید بیش از گذشته از ظرفیت جذب تسهیلات از صندوق کار آفرینی امید و نهادهایی همچون بنیاد برکت، بنیاد علوی و… برای کمک به راه اندازی واحدهای تولیدی جدید و ایجاد فرصت های شغلی بیشتر در روستاها و شهرهای شهرستان کمک بگیریم.
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد