اطلاعات حقوقی که هیچگاه وکلا فاش نمی‌کنند!

وکلای مجله وکیل چی در زمینه تمامی مسائل حقوقی و کیفری می‌توانند از طریق مشاوره به صورت حضوری و غیر حضوری اطلاعات حقوقی جامعی را در اختیار شما عزیزان قرار دهند.
کد خبر: ۱۴۱۷۲۱۴

اطلاعات حقوقی که هیچگاه وکلا فاش نمی‌کنند!

قانونگذار در زمان تعیین قوانین و قواعد حقوقی درباره هر موضوعی، فرض را بر این می‌گیرد که کلیه افراد جامعه آگاه و آشنا به قوانین و تبصره‌ها و آیین نامه‌های آن هستند. این امر بدین معنا نیست که حتما هر فردی باید از تمامی بند‌های قانون در مورد موضوعات مختلف آگاهی کاملی داشته باشد بلکه بدین معنا است؛ اگر هر فردی درگیر هر گونه اتفاق حقوقی شود نمی‌تواند در برابر قانون در دفاع از خود جمله "من از حکم قانون اطلاعی نداشتم" را بیان کند. در هر موضوع حقوقی لازم است که برای کسب اطلاعات به بهترین وکیل در تهران که در این زمینه کسب دانش نموده و بر کلیه قوانین و مقررات مربوطه تسلط دارد، مراجعه کنید.

مجله وکیل چی (vakilchi.com) در این مقاله قصد دارد موضوع اطلاعات حقوقی که هیچگاه وکلا فاش نمی‌کنند! را مورد بررسی قرار دهد. برای کسب اطلاعات در این زمینه دعوت می‌کنم تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

چرا باید اطلاعات حقوقی داشته باشیم؟

امروزه با پیشرفته‌تر شدن جوامع هر فردی ممکن است در زندگی روزمره خود در محیط کار و یا در خانواده با برخی مسائل حقوقی درگیر شود که لازمه پیگیری مسائل پیش رو برخورداری از اطلاعات حقوقی در آن حوزه می‌باشد. این امکان برای کلیه افراد جامع وجود ندارد که بتوانند در تمامی زمینه‌های حقوقی کسب اطلاع کنند از این رو اکثریت افراد درگیر مسائل حقوقی به مشاورین حقوقی و وکلای دادگستری برای دریافت مشاوره و راهنمایی مراجعه می‌کنند.

گستردگی مباحت حقوقی موجب شده تا وکلای دادگستری بعد از اخذ پروانه وکالت پایه یک خود، اگرچه اطلاعات کامل و جامعی در تمامی زمینه‌های حقوقی را دارند، ولی هر کدام در یکی از حوزه‌های حقوقی به صورت تخصصی شروع به فعالیت کنند. در حقیقت این که هر کدام از افراد جامعه بر مسائل و مشکلات حقوقی و قوانین مربوط به آن‌ها اطلاعات جامعی داشته باشند امکان پذیر نبوده و حتی می‌توان اعلام کرد که این امر غیر ممکن است.

در کلیه موارد حقوقی، قضایی، خانواده، کیفری و ... به جز وکلایی که در این حوزه‌ها فعالیت دارند افراد بسیار کمی از اطلاعات حقوقی کافی در جهت دفاع از خود برخوردار می‌باشند، لذا لازم است که حتما در هر کدام از حوزه‌های فوق الذکر انجام امور را به افراد متخصص بسپارید.

اطلاعات حقوقی که هیچگاه وکلا فاش نمی‌کنند!

مهم‌ترین اطلاعات حقوقی که وکلا آن را فاش نمی‌کنند، کدام است؟

متاسفانه عدم آگاهی افراد جامعه از اطلاعات حقوقی و قضایی یکی از اصلی‌ترین مشکلات قضایی در جامعه به شمار می‌آید از این رو لازم است که وکلا در جلسات مشاوره اطلاعات حقوقی لازم را به مراجعه کنندگان خود ارائه دهند و از این طریق می‌توان تا حد زیادی در اطلاع رسانی حقوقی به افراد جامعه تاثیر گذار بود.

برخی از مهم‌ترین اطلاعات حقوقی در کلیه حوزه ها، که ممکن است وکلا آن را فاش نکنند به قرار ذیل است:

  • پرهیز از انجام معاملات با دست نوشته: یکی از مهم‌ترین نکات حقوقی در مورد دست نوشته‌هایی است که برای انجام معاملات و تنظیم سند استفاده می‌شود. لازم است که بدانید در صورت بروز هر گونه مشکل حقوقی در این زمینه اثبات دست نوشته توسط کارشناسان حقوقی بسیار مشکل بوده و ممکن است دچار خسارت‌های جبران ناپذیری شوید. از این رو لازم است که حتما برای تنظیم سند به دفاتر اسناد رسمی مراجعه کنید و در صورت تنظیم سند و یا قولنامه عادی حتما دو نفر رابه عنوان شهود بگیرید.
  • ضرورت در استعلام وضعیت ثبتی املاک قبل از انجام معامله: اگر قصد خرید ملک و یا زمینی را دارید توصیه می‌کنیم حتما قبل از هر گونه اقدامی با مراجعه به اداره ثبت اسناد در مورد ملک مورد نظر استعلام گرفته و بعد از کسب اطمینان امضای قولنامه و تبادل وجه را انجام دهید.

در بسیاری از موارد به دلیل نداشتن اطلاعات حقوقی در این زمینه، افراد زیادی گرفتار کلاهبرداران شده و سرمایه خود را ازست داده اند.

  • اطلاعات حقوقی در مورد مهریه: یکی دیگر از نکات حقوقی که لازم است هر فردی در جامعه در مورد آن اطلاع داشته باشد راجع به مهریه است. در قانون برای وصول مهریه بالای ۱۱۰ سکه می‌توان از طریق توقیف اموال مانند ملک، دارایی، حساب بانکی و ... اقدام کرد.

همچنین لازم است که بدانید مهریه بعد از فوت زن توسط ورثه او، بعد از فوت مرد توسط زن از اموال شوهر قابل وصول خواهد بود. همچنین بذل مهریه با دست نوشته عادی قابل قبول دادگاه نبوده و این مورد باید در دفاتر اسناد رسمی انجام گیرد.

  • انجام معامله صوری به قصد فرار از دین: برخی افراد به منظور فرار از پرداخت بدهی و دیون خود اقدام به انتقال اموال خود به نام دیگری می‌کنند که این معاملات از نظر قانون صوری بوده و حتی در مواردی نیز برای آن حبس تعزیری به قصد فرار از دین در نظر گرفته می‌شود.

افرادی که به هر نحوی درگیر این دعاوی شده اند می‌توانند به منظور احقاق حقوق خود اطلاعات حقوقی لازم در این زمینه را از وکلای متخصص مجله وکیل چی کسب نمایند. با توجه به این که این افراد اموال خود را به نام اعضای درجه یک خانواده و بستگان خود انتقال می‌دهند و همچنین نزدیک بودن تاریخ انتقال سند با تاریخ دادگاه، قانون این معاملات را باطل اعلام کرده و فرد علاوه بر این که باید دیون و بدهی خود را پرداخت نماید به چهار ماه الی ۲ سال حبس نیز محکوم می‌شود.

  • افزایش مهریه بعد از عقد: یکی دیگر از نکات حقوقی مهم که لازم است در مورد آن کسب اطلاع کنید مربوط به افزایش مهریه است. براساس قانون افزایش ثانوی مهریه حتی در صورت تنظیم اقرار نامه بعد از وقوع عقد و ثبت مهریه از نظر قانون به عنوان مهریه اصلی تلقی نمی‌شود. بلکه قانون این مورد را به عنوان یک تعهد دانسته و شامل امتیازات مهریه نخواهد شد.
    مهم‌ترین اطلاعات حقوقی که وکلا آن را فاش نمی‌کنند، کدام است؟

اطلاعات حقوقی که هیچگاه وکلا فاش نمی‌کنند!

کلام آخر

در این مقاله به برخی از مهم‌ترین نکات حقوقی که لازم است هر فردی در مورد قوانین و مقررات آن اطلاعات کافی داشته باشد اشاره کردیم. وکلای مجله وکیل چی در زمینه تمامی مسائل حقوقی و کیفری می‌توانند از طریق مشاوره به صورت حضوری و غیر حضوری اطلاعات حقوقی جامعی را در اختیار شما عزیزان قرار دهند. در صورت هرگونه انتقاد و پیشنهاد می‌توانید از طریق سایت وکیل چی با ما در ارتباط باشید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اجتهاد زنان سیره عُقلاست

درگفت‌وگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کرده‌ایم

اجتهاد زنان سیره عُقلاست

نیازمندی ها